Actualitate

Michael Schumacher nu e ţintuit la pat şi nu e conectat la aparate

Fiul lui Michael, Mick, campion al Formulei 3, păstrează şi el tăcerea. "Tata m-a întrebat dacă vreau să concurez la profesionişti sau să fie totul doar un hobby. I-am spus că-mi doresc să fiu profesionist. Am vrut să mă compar cu cei mai buni, el e cel mai bun. E idolul meu", s-a limitat să spună acesta despre legendarul pilot.

Dar, conform celor de la www.dailymail.co.uk, Schumacher senior nu e ţintuit la pat şi nu e conectat la aparate. Totuşi, primeşte îngrijiri medicale, având o echipă întreagă de specialişti, costurile ridicându-se la peste 50.000 de euro săptămânal. În plus, aceeaşi sursă, susţine că Michael locuieşte lângă familiei, dar nu într-un corp îndepărtat al casei, unele voci susţinând că ar fi fost ridicată o construcţie specială, ce aduce a unitate medicală.

În 2016, a fost un singur comentariu al unui avocat neamţ, Felix Damm, care a spus că fostul pilot nu se putea deplasa, în rest, nimeni nu ştie nimic. A existat un eveniment, când Schumacher a fost mutat de la un spital din Grenoble la Lausanne: un angajat al companiei de transport a furat mai multe fişe medicale, a vrut să le vândă presei, dar a fost arestat şi apoi găsit mort în celulă. Apoi, o persoană i-a făcut o fotografie neamţului, dar nu a apucat să facă profit. Familia a intervenit şi poza nu a fost niciodată publicată.

Mutat la o clinică din SUA

Au existat personaje care au oferit diferite noutăţi, dar totul e la nivel de declaraţii, fără nicio dovadă certă. Acum, însă, nemţii de la Bravo susţin că se pregăteşte transferul în mare secret al lui Schumacher la o clinică din Dallas, SUA, specializată în neurologie. "Avem mare experienţă în privinţa celor care au suferit astfel de drame. Nu cred că este o clinică în Europa care să trateze atâtea cazuri ca noi", a spus Mark Weeks, directorul unităţii, conform Bravo. Familia germanului a făcut niciun fel de cometariu asupra noilor informaţii.

Totuşi, se pare că un anunţ privind starea medicală a germanului va fi făcut de către cei din familie cu ocazia împlinirii vârstei de 50, la data de 3 ianuarie. "Cel mai bun cadou la împlinirea a 50 de ani e ca fanii să şi-l amintească aşa cum e, cel mai bun pilot", a fost declaraţia scurtă a purtătoarei de cuvânt a familiei.

https://www.prosport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *