Actualitate

Mihai Tudose, numit coordonator al campaniei pentru locale: Nici măcar o singură persoană condamnată definitiv nu va candida sub sigla PSD. Asta trebuie uitată

Reîntors de curând în PSD din partidul lui Victor Ponta, Mihai Tudose se va ocupa alături de Claudiu Manda de campania PSD pentru alegerile locale, iar Marcel Ciolacu le-a dat celor doi termen până miercuri să vină cu echipa de campanie.

Mihai Tudose susține că PSD trebuie să se prezinte în fața electoratului cu “oameni serioși, apreciați în comunitate”, astfel că va fi o selecție riguroasă a candidaților.

“E onorantă poziția. Eu și domnul Manda nu fugim de muncă și încercam să facem tot ce putem astfel încât noul PSD să arate așa cum trebuie, așa cum își doresc românii. Va fi o selecție riguroasă a candidaților. Am înțeles din declarațiile liberalilor că se chinuie să caute un candidat care să o bată pe Firea. Noi nu vrem candidați care să bată pe nu știu cine, ci candidați care să facă ceva pentru comunitate, care să cunoască problemele oamenilor și să fie apreciați în comunitate. Nici măcar o singură persoană care să fie condamnată definitiv nu va candida sub sigla PSD. Asta trebuie uitată”, a declarat fostul premier pentru debraila.ro.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *