Timpul.md

Actualitate 14 Septembrie 2017 | 16:50

Milionarul rus care își cheltuie averea ca să obțină nemurirea

Medicina a evoluat enorm în ultimul secol. Vedem tratamente cu gene modificate, s-au f ăcut deja experimente de criogenare și se vorbeşte chiar de primul transplant de cap la om. Iar un milionar rus este mai interesat decât orice savant de obţinerea nemuririi.

Încercarea de a transforma imposibilul în posibil începe în imaginaţie. „Cel mai mare vis al meu, copil fiind, era să fiu cosmonaut, să zbor în spaţiu şi să explorez planete noi. Genul acela de vis m-a însoţit mereu”, spune Dmitry Itskov.

„Am citit o carte interesantă, eroul luase o pastilă pentru nemurire şi a ajuns să zboare pe orbita Terrei. Îmi aduc aminte că m-am întrebat ce aş face dacă aş fi nemuritor”, afirmă bărbatul.

Când a crescut, Dmitry Itskov a devenit un mogul al internetului. El spune că acum îşi cheltuie o parte din avere încercând să facă posibilă nemurirea. „Nu totul poate fi dezvăluit imediat, dar da, am finanţat acest domeniu din resurse proprii. Vorbim aici de milioane de dolari”, precizează bărbatul. Dmitry e unul dintre ultrabogaţii care îşi finanţează propriile proiecte ştiinţifice. E fascinat de semnele unei lumi care urmează să vină.

Sursa: Digi24

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus