CSI / Rusia

Ministru ceh: Este posibil ca Rusia să finanţeze autocarele care aduc refugiaţii în zona Schengen

„De la ministrul Apărării al Ungariei am fost informat, nu am cum verifică, dar niciun motiv să nu o cred, că în zona Balcaniilor au fost livrate autocare în număr foarte mare”, a spus el.

„Nimeni nu ştie de unde au venit, dar este foarte posibil că sunt finanţate de Rusia”, a spus ministrul.

Potrivit lui, acestea autobuze sunt responsabile de invazia refugiaţilor la graniţa zonei Schengen.

„Eu nu pot dovedi acest lucru, dar putem să ne punem întrebarea, în interesele cui este campanie masivă actuală care vizează Uniunea Europeană„ s-a întebat Stropnitsky.

Amintim că în Europa se vehiculează informaţia că UE a elaborat un plan secret de deportare a sute de mii de imigranţi cărora li se refuză statutul de refugiat. În acelaşi timp, UE ameninţă să rupă acordurile comerciale cu ţările care refuză să-şi primească înapoi cetăţenii care sunt deportaţi.

sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. “Problema cu care se confruntă Republica Moldova este prețul la gazele naturale la nivel internațional”.
    Asta este problema tuturor cetatenilor planetei.
    Cum rezolva restul lumii astfel de probleme? Mai multa munca, mai mult echilibru, mai multa cumpatare si, de ce nu?, mai multe joburi, mai putine pomeni.
    Sa spui continuu ca esti sarac, oropsit, ca nu impui sanctiuni in rand cu lumea agresorului pentru ca esti mic si flamand, ei bine, retorica asta vicleana mai tine un timp.

  2. Corect e cum a spus PM-ul, pretul , nu ‘ costul. la nivel international’ cum apare im titlul stirii. Consumatorii achita pretul de livrare. Costul e important pentru producator , transportator si distribuitor. Cu cat diferenta intre pret si costuri e mai mare cu atat profitul brut e mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *