Timpul.md

Politică 13 Iunie 2013 | 11:09

Ministrul de Interne a făcut „cascadorii” cu mașina de serviciu

Ministrul Afacerilor de Interne, Dorin Recean, a fost implicat într-un accident rutier, care s-a produs pe traseul Rezina-Orhei în seara zilei de miercuri. 

În automobil, alături de Recean se afla și viceministrul de Interne, Veaceslav Ceban, fost șef al Departamentului Instituții Penitenciare. Ambii pasageri au scăpat nevătămați. 

Potrivit serviciului de presă al Ministerului Afacerilor de Interne, din cauza drumului deteriorat, mașina ministrului s-a răsturnat, după ce a avut o explozie la unul dintre pneuri. La volan se afla ministrul Dorin Recean. Automobilul se deplasa cu viteza de 65 de kilometri la oră. Ministrul și viceministrul se întorceau de la ședința de lucru cu șefii subdiviziunilor MAI – inspectoratele teritoriale ale poliției și subdiviziunile Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale din Telenești, Orhei, Rezina, Șoldănești și Criuleni. Accidentul a fost înregistrat de Inspectoratul de Poliție Rezina. În acest sens a fost întocmită schema-plan de la locul accidentului, au fost luate declarațiile șoferului și pasagerului. Șoferul a trecut testarea nivelului alcoolemiei în sânge, rezultatul fiind de 0 mg/l.

Timpul.md


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus