Timpul.md

Actualitate 8 August 2018 | 13:15

Miss Elegant Universe 2018 / Republica Moldova s-a clasat pe locul III. Cum arată tânăra care ne-a reprezentant țara la concurs // FOTO

În urma competiției Miss Elegant Universe 2018 desfășurate la Beirut, Liban în perioada 05-06 august 2018 reprezentanta Moldovei, Mirabela Bogdan, delegată de către agenția ExclusivEvent, a câștigat locul III și premiul special Best Național Costume. Prin urmare, tânăra a adus în țară două dintre cele mai valoroase titluri puse în joc în competiție. În competiție au participat 30 de țări. După succesul datorat câștigării competiției Miss Chișinău 2016, Mirabela s-a decis să își încerce șansele și în cadrul competițiilor internaționale de frumusețe și iată că rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Mirabela locuiește în Chișinău, are 19 de ani, 80 m înălțime iar dimensiunile sale sunt 93-63-90.

Mirabela este pasionată de sport, îndeosebi de jogging și fitness. Ca și planuri de viitor, Mirabela își dorește să devină o bună economistă și în paralel să își împlinească visul de a-și construi o carieră de succes în lumea modei.

„Câștigarea locului III în cadrul competiției Miss Elegant Universe 2018 este mai mult decât m-aș fi așteptat înainte de a intra în această competiție ținând cont de faptul că am fost la prima mea participare într-o competiție internațională de frumusețe, fapt pentru care bucuria trăită de mine în aceste momente este de nedescris”, zice Mirabela Bogdan – Miss Elegant Universe Moldova 2018. 

„Mirabela Bogdan este una dintre cele mai frumoase, perseverențe și ambițioase ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastră în cei peste 19 ani de activitate. Fiind la prima ei participare într-o competiție internațională de acest gen, Mirabela a avut frumusețea și calitățile necesare unui model internațional, pentru a reprezenta Moldova cu onoare ls Beirut și de a se întoarce în Moldova cu un loc foarte bun”, a spus Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Elegant Universe Moldova.Configurația oficială a podiumului:

# Miss Elegant Universe 2018: România

# Locul I: Slovacia

# Locul II: Polonia

# Locul III: Moldova

# Locul IV: Rusia

Sursa: diez.mdPe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus