Timpul.md

Actualitate 12 Noiembrie 2019 | 09:18

Moțiunea de cenzură // Pavel Filip: Ședință cu „emoții și argumente” la PDM

 

Membrii Partidului Democrat din Moldova s-au întrunit în ședință în această seară și au discutat despre situația politică din țară. Despre aceasta anunță Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

„Avem de luat o decizie importantă mâine, așa că, împreună cu președinții Organizațiilor Teritoriale ale PDM și deputații fracțiunii parlamentare, am discutat astăzi despre situația politică din țară. Discuții cu emoții și argumente. Colegii au vorbit și și-au expus punctul de vedere, iar mâine vom acționa ca o echipă unită”, notează Filip pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Parlamentul Republicii Moldova se va convoca mâine, 12 noiembrie, în ședință plenară, pentru a examina moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu.

Mai amintim că moțiunea de cenzură a fost depusă de către deputații socialiști ca răspuns la decizia Guvernului de a-și asuma răspunderea față de modificarea Legii cu privire la Procuratură.

Totodată, Guvernul anunță că prim-ministrul Maia Sandu va prezida mâine, 12 noiembrie, ora 08:00, ședința Cabinetului de miniștri. Ședința va avea loc cu doar două ore înainte de ședința Parlamentului.

https://deschide.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus