Eveniment

Moldova Youth to Business 2014

Acesta este un eveniment organizat de AIESEC Moldova, care va aduce studenţi, voluntari şi oameni de afaceri împreună. 

Evenimentul are drept scop familiarizarea tinerilor cu domeniul corporativ. Temele acestuia sunt inovaţia, responsabilitatea socială şi antreprenoriatul. Moldova Youth to Business Forum se va desfăşura în 3 etape: 3 discursuri introductive ale reprezentanţilor companiilor, 2 runde de workshop-uri şi discuţia-panel. Evenimentul va fi coordonat de către Nadejda Dimitriu, vicepreşedinte JCI Moldova.

Reprezentanţii mediului de afaceri sunt invitaţi la eveniment pentru ca să inspire delegaţii prin experienţa lor, să-i antreneze în subiectele discutate pe parcursul întregii zile şi să participe la discuţii în cadrul cărora vor fi elaborate acţiuni pentru a fi puse în practică. În cadrul evenimentului participanţii vor avea ocazia să interacţioneze cu reprezentanţii companiilor: Daris, Coca-Cola Hellenic Moldova, Academia Nicolae Dumitrescu, Tekedu, Gas Natural Fenosa, Travod, Moldcell, MEGA ş.a.

Moldova Youth to Business este destinat tuturor tinerilor care doresc să interacţioneze cu oameni de afaceri, să facă schimb de idei şi de experienţă.

Intrarea la eveniment este gratuită. Vă puteţi înregistra până pe 19 februarie pe adresa: http://moldovay2b.com/.

Youth to Business Forum este un eveniment AIESEC care se organizează de mai bine de 5 ani în întreaga lume. În Republica Moldova acesta este la a doua ediţie.

AIESEC este o reţea globală de tineri, care are drept scop dezvoltarea potenţialului de leadership al acestora pentru a aduce un impact pozitiv în societate. Pe parcursul a 15 ani de activitate, AIESEC Moldova a dezvoltat numeroase proiecte orientate spre mediul business, unul dintre ele fiind Youth to Business Forum. În 2008 și în 2011, AIESEC Moldova a fost desemnat drept cel mai activ ONG din ţară.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *