Timpul Local

Monica Columbeanu va dansa salsa la Dansez pentru tine

Vineri seara, la emisiunea „Dansez pentru tine”, care incepe la 20.50 la PRO TV, pe ringul visurilor isi va face aparitia Monica Columbeanu, care va dansa o salsa incendiara in scop umanitar. Imbracata intr-o rochie alba, sexy, cu foarte multi franjuri, Monica Columbeanu va incinge ringul in pasi de salsa alaturi de un dansator sportiv, Mihai Dima.

Dansul plin de energie pe care cei doi il vor executa la „Dansez pentru tine” are o finalitate nobila, pentru ca, astfel, se va implini visul unei fetite foarte ambitioase si valoroase. Monica Columbeanu danseaza pentru Elena, o adolescenta de 14 ani, din Bacau, campioana europeana si multipla campioana nationala de karate, care nu-si mai poate permite sa-si continue activitatea sportiva de performanta din cauza neajunsurilor financiare.

In ciuda accidentului pe care l-a suferit la picior, partenera lui Alin Oprea, Roxana Al-Sanadi, continua sa danseze in competitia visurilor. Chiar daca durerile sunt foarte mari, Roxana nu vrea sa accepte sa piarda sansa de a participa la competitia care-i poate salva viitorul, al ei si al copiilor sai. Ea va avea de dansat, ca si restul perechilor, cha-cha-cha si folclor international, doua dansuri dificile, insa mult mai simple si placute decat viata grea pe care a dus-o ea pana acum cu batai, lacrimi si emotii pentru soarta copiilor ei.

Seara de vineri va fi foarte tensionata pentru cele doua perechi condamnate la duel, mai ales ca una dintre ele va fi eliminata din competitie in urma voturilor telespectatorilor. Ei vor fi judecatorii supremi ai visurilor aflate la duel si doar ei vor decide visul care merita sansa de a merge mai departe in concurs.

Catalin Josan danseaza alaturi de Andreea Stanescu, care are 21 ani, este din Bucuresti si viseaza sa-i poata oferi fratelui sau grav bolnav tratamentele necesare, proteza pentru picior si un trai civilizat.

Mihai Sturzu (Hi-Q) este in competitia „Dansez pentru tine” alaturi de Felicia Sarbu, de 17 ani, din Chisinau, care vrea sa danseze pentru a-si aduce inapoi acasa mama si bunica, aflate de ani buni la munca in Italia. De sapte ani, in familia ei au inceput problemele financiare. Nimeni nu si-ar fi putut inchipui ca tatal ei ar fi fost in stare sa-si paraseasca familia pentru o alta femeie. Au urmat ani de stres si scandal. Dupa divort, mama a fost obligata sa caute o portita si sa-si gaseasca de munca in strainatate. Pana la urma, Felicia s-a imbolnavit pe cand era singura in tara. Avea 14 ani. A fost nevoita sa mearga singura la spital, pentru ca simtea ca este ceva foarte grav. Avea un nodul la san. Cu timpul, a reusit sa se descurce singura cu toate treburile gospodaresti, dar in fiecare secunda simte lipsa celor mai dragi persoane. Visul Feliciei este sa-si vada mama si bunica iarasi acasa, langa ea, caci ele sunt singurul ei sprijin in viata.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *