Timpul.md

CSI / Rusia 7 Februarie 2017 | 07:41

”My precious” – Un miliardar american îi cere lui Putin să-i returneze inelul furat în urma cu 12 ani

Robert Kraft, patronul echipei de fotbal american New England Patriots, a declartat pentru Fox News că încă mai speră să obţină inelul câştigătorului Cupei Super Bowl, pe care preşedintele rus, Vladimir Putin, i l-a luat în 2005.  

Omul de afaceri speră în ajutorul prietenului sau, Donald Trump, care este acum preşedintele SUA.

„Eu am un ataşament emoţional faţă de acest inel” – a mărturisit Robert Kraft, care, în urmă cu 12 ani, i-a arătat inelul în valoare de 25 $ mii lui Putin, iar de atunci nu l-a mai văzut.

Kraft povesteşte că, în 2005, el şi-a scos inelul de pe deget că să-l arate lui Putin. Acesta a examinat bijuteria, apoi a pus-o în buzunar şi a plecat, însoţit de trei agenţi KGB.

Istoria inelului „furat” a ajuns şi la Casă Albă. Acolo, plângerea miliardarului nu a găsit înţelegere. Omul de afaceri a fost sunat şi rugat să „se comporte diplomatic”.”Dacă doriţi să faceţi cadou (lui Putin) inelul, este într-adevăr în interesul relaţiilor americano-sovietice (sic)” – i-ar fi spus oficialii Casei Albei lui Robert Kraft.

„Dar eu nu am vrut să-l fac cadou. Eram ataşat emoţional de acest inel. Pe el este gravat numele meu. Nu aş dori să-l văd pe eBay”, – a protestat Kraft. După aceste cuvinte, la celălalt capăt s-a instalat o pauză. Apoi, oamenii de la Casă Albă au insistat: „Dacă doriţi să-l faceţi cadou (lui Putin) este într-adevăr în beneficiul relaţiilor noastre”.

Robert Kraft spune că este dispus să facă comandă specială pentru o copie a inelului, pe care să graveze numele liderului rus că să-l schimbe pe inelul său, pierdut în urmă cu 12 ani. „Sunt gata să fac un alt inel, şi să scriu pe el numele lui. Poate putem convinge pe noul preşedinte să-l aducă atunci când se va întâlni cu el (Putin)”. 

sursa: paginaderusia.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus