Timpul.md

Politică 26 Noiembrie 2020 | 09:27

Năstase: Va veni timpul când vor răspunde și Dodon, și Usatîi, și Șor

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, afirmă că îl va acționa în judecată pe Renato Usatîi, după ce acesta a declarat în cadrul unei emisiuni televizate, că Igor Dodon ar fi cheltuit sume impunătoare pentru așa-numiții „candidați spoileri” din turul I al alegerilor prezidențiale, și că Andrei Năstase ar fi unul dintre aceștia.

''Bineînțeles, i-am și trimis o scrisoare prin care am solicitat să-și ceară public scuze pentru inerțiile pe care le-a făcut. Să o luăm încetișor, va veni timpul când vor răspunde și Dodon, și Usatîi, și Șor”, a declarat Andrei Năstase, fiind invitat în cadrul unei emisiuni televizate, transmite safenews.md

Înainte de turul II al alegerilor prezidențiale, Renato Usatîi afirma că planul lui Igor Dodon era ca Andrei Năstase să ajungă premier după prezidențiale. Declarații, pe care Năstase le-a respins.

„Usatîi nu este primul care face asemenea acuzații, m-am obișnuit cu asemenea lucruri. Toate astea fac parte dintr-o scenografie și de mine nu s-a lipit nicio etichetă. Laudele lui Igor Dodon în adresa mea au fost o strategie. Nu lucrez cu ipoteze, iar ipoteza care a fost promovată că ar exista înțelegeri între Năstase și Dodon, și alte speculații. Acestea au fost exploatate atât de intens și printre oameni ca minciuni, informații toxice și fake news. Însă, se cunoaște că eu am fost primul care a depus denunțuri împotriva lui Dodon atunci când a fost nevoie. Atât de mult s-a manipulat în opinia publică”, a mai declarat Andrei Năstase.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus