Actualitate

NEWS ALERT /// Şeful Secţiei Internare a Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime” este infectat cu CORONAVIRUS

Şeful Secţiei Internare a Spitalului Clinic Municipal "Sfânta Treime" a fost diagnosticat cu COVID-19. Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de şeful Direcţiei Asistenţă Socială şi Sănătate a Capitalei, Tatiana Bucearschi şi de vicedirectorul spitalului, Gheorghe Străjescu.

Totuşi, nu este clar dacă secţia în care activa medicul a intrat sau nu în carantină. Solicitată telefonic, Tatiana Bucearschi ne-a spus că secţia condusă de doctorul infectat cu noul tip de coronavirus a fost pusă în carantină, iar toţi cei care au intrat în contact cu el sunt monitorizaţi şi, deocamdată, nimeni nu a mai fost diagnosticat cu COVID-19.

Şefa Direcţiei Asistenţă Socială şi Sănătate nu ne-a putut spune cum s-a infectat medicul, însă a menţionat că starea acestuia este satisfăcătoare.

Pe de altă parte, directorul adjunct al spitalului "Sfânta Treime", Gheorghe Străjescu, a negat faptul că secţia este în carantină şi ne-a dat asigurări că situaţia este sub control, după care ne-a închis telefonul în nas.

În această săptămână şi spitalele raionale din Soroca şi Ştefan Vodă au intrat în carantină, după ce mai mulţi medici s-au infectat cu noul tip de coronavirus.

ALERTĂ /// FOCAR de infecție cu COVID-19 la Fălești. Medicii le dau medicamente să scadă febra și îi lasă acasă pentru că NU SUNT PATURI la spitalul din Bălți

https://www.publika.md/ 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *