Timpul.md

Actualitate 27 Aprilie 2018 | 18:35

NEWS ALERT // Un bărbat de 56 de ani s-a dezbrăcat și a obligat o copilă de șapte ani să facă la fel. Cazul cutremurător a avut loc în raionul Anenii Noi

O copilă de numai şapte ani dintr-un sat din raionul Anenii Noi ar fi fost supusă la perversiuni sexuale de un vecin în vârstă de 56 de ani. Poliţia a fost alertată de către bunica minorei, care a comunicat că, nepoata sa a lipsit de acasă câteva ore bune. 

Iar la întoarcere, fata i-a spus că în tot acest timp s-a aflat la domiciliul suspectului. Iniţial, bărbatul i-a oferit un prânz, iar apoi s-a dezbrăcat şi a obligat-o pe minoră să-şi scoată hainele, apoi ar fi agresat-o sexual.

„Minora are vârsta de şapte ani. Ea se afla sub supravegherea bunicii, care este în etate, iar părinţii sunt plecaţi peste hotare", a spus Mihai Nicolai, procuror Procuratura Anenii Noi.

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie din Anenii Noi au deschis un proces penal. „Presupusul agresor la moment este reţinut de către organele de drept pentru 72 de ore”, a mai spus Mihai Nicolai, procuror Procuratura Anenii Noi.

Bărbatul locuieşte singur de câţiva ani, după ce soţia şi copii au plecat la muncă în străinătate. „Sunt familii adecvate, la evidenţa la primărie nu stau. De asemenea făptuitorul, îl cunoaştem ca un cetăţean exemplar. Nu ştiu ce s-a întâmplat de s-a făcut această faptă”, a declarat Eduard Sturza, primarul satului.

Poliţiştii aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale. Dacă acestea vor arăta că fata a fost violată, atunci bărbatul ar putea sta 20 de ani după gratii. 

Sursa: publika.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus