Timpul.md

Actualitate 2 Septembrie 2019 | 11:11

Novac și Ceban au mers la „Primul sunet” în pofida unui ordin de la minister care a interzis „ingerințe cu caracter politic”

Începutul anului școlar 2019-2020 trebuia să fie unul fără discursuri politice. Cel puțin asta indica un ordin semnat de ministra Educației, Liliana Nicolaescu-Onofrei. Cu toate acestea, doi reprezentanți ai PSRM au fost zăriți la sărbătoarea „primului sunet”: Grigore Novac și Ion Ceban, informează agora.md

Astfel, Novac a fost surprins la careul de la liceul „Mihai Sadoveanu” din sectorul Rîșcani. Întâmplător sau nu, la alegerile parlamentare din iarna acestui an, Novac a candidat anume pe circumscripția nr 31 unde se află liceul.

Cel pe care președintele Igor Dodon îl anunță deschis ca pe candidatul PSRM la Primăria Capitalei, Ion Ceban, a fost la Școala Auxiliară nr. 6.

„Acești copii deosebiți și frumoși, au mai multă nevoie de grijă și susținere. Anul trecut am promis că voi face tot posibilul ca să satisfacem solicitările conducerii școlii și eu, cu susținerea fracțiunii socialiștilor din CMC, am insistat asupra îmbunătățirii condițiilor de studii”, a scris Ceban pe Facebook.

Amintim că prin ordinul ministrei Onofrei, activitatea primului sunet nu trebuie să depășească 45 de minute, evitând pericolul de insolații, și nu se admit discursuri politice.https://agora.md 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus