Timpul.md

Actualitate 7 Martie 2019 | 11:26

O copilă de 14 ani care și-a trăit viața în cușcă, găsită moartă. Detaliul care a șocat și mai mult

Autoritățile au dat publicității, recent, concluziile investigației privind moartea unei fetițe de 14 ani, al cărei trup a fost descoperit într-o groapă din spatele rulotei părinților. Și asta nu a fost tot! În aceeași groapă, poliția a descoperit corpul fratelui său. Ce s-a întâmplat acolo depășește orice imaginație! Atenție, detaliile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

Timp de 14 ani, Mary Crocker a fost silită să stea într-o cușcă, legată la gură și la mâini. Vedea lumina zilei câteva minute pe zi, timp în care era obligată să gătească și să rânească pentru părinții săi vitregi, Elwyn Crocker Sr. și Candice Crocker.

Din cauza încorsetării în cușcă, trupul fetiței a rămas contorsionat. Și, pentru ca suferința să fie și mai mare, era înfometată și bătută constant.

Când nu le-a mai fost de trebuință, potrivit detaliilor din anchetă, cei doi au abandonat-o în spatele gratiilor. Micuța era mult prea firavă, iar trupul îi era mult prea cocoșat pentru a-și mai putea îndeplini "sarcinile".

Cruzimea părinților adoptivi a fost atât de mare, mai arată datele anchetei, încât cei doi au legat-o cu bandă adezivă de o scară, încercând să-i îndrepte oasele deformate, sperând ca, astfel, să o facă la loc.

După ce a murit, corpul micuței a fost aruncat într-o groapă aflată în spatele rulotei în care trăiau aceștia, lângă trupul fratelui mai mic.

La percheziții, polițiștii au descoperit în telefonul bărbatului o fotografie în care fetița era dezbrăcată, în cușcă. Cel mai probabil, era moartă deja.

În prezent, cei doi, dar și alți trei adulți care trăiau în aceeași rulotă au fost reținuți și cercetați pentru rele tratamente aplicate minorului, agresiune și lipsire de libertate, dar și crimă.

realitatea.ro 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus