Timpul.md

Actualitate 23 Ianuarie 2020 | 09:55

O familie tânără din satul Țipala a câștigat la loterie 250 de mii de lei

O tânără de 25 de ani din satul Țipala, raionul Ialoveni, a suplinit bugetul familiei sale cu un sfert de milion de lei în doar câteva clipe. Tatiana Poiata s-a bazat pe intuiția soțului și a cumpărat două bilete ”Loto+”, ediția a treia, de la un chioșc Moldpresa din Chișinău. Presimțirea lui nu a dat greș – în unul dintre bilete a descoperit câștigul de 250 de mii de lei. 

Menționăm că salariu mediu pe economie în Republica Moldova este de circa șapte mii de lei. În acest mod, familia Poiata a câștigat sama pentru care ar fi trebuit să muncească aproximativ trei ani.

Tatiana este șomeră, iar soțul ei lucrează în străinătate. Tânăra a spus că 250 de mii de lei este o sumă considerabilă pentru familia lor. Datorită acestor bani, soții Poiata vor face reparație în curtea casei: vor monta gresie și vor schimba poarta. Cu cealaltă parte din bani, ei vor procura o mașină la care de mult timp visează și vor merge la mare pentru prima dată.

A treia ediție a biletului ”Loto+” conține patru câștiguri de top de 1 000 000 de lei, șase premii a câte 250 000 de lei și 10 – de câte 100 000 de lei. Costul unui bilet ”Loto+” este de 20 de lei.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus