Timpul.md

Actualitate 8 Iunie 2018 | 11:03

O minoră de 14 ani din R. Moldova a fost violată și omorâtă cu sânge rece. Poliția a identificat doi suspecți // FOTO

Susanna F., în vârstă de 14 ani, originară din Republica Moldova, a fost violată și omorâtă de către doi refugiați din Turcia și Irak. Tragedia s-a produs în Wiesbaden, Germania. Minora a fost anunțată dispărută la data de 22 mai, iar la 6 iunie, a fost depistat cadavrul acesteia. 

Victima provine dintr-o familie de moldoveni, vorbitori de limbă rusă cu rădăcini evreiești.

Corpul neînsuflețit al minorei a fost aruncat într-o zonă greu accesibilă, în apropierea unei căi ferate situată în apropierea unui adăpost pentru emigranți.

Legiștii au depistat pe cadavrul fetei mai multe leziuni și susțin că aceasta a fost maltratată și violată, iar ulterior sufocată cu o frânghie.Unul dintre suspecți, Ali Bashar, originar din Irak, are 20 de ani și a fost identificat de către poliția germană. Presa locală anunță că familia acestuia a depus o cerere de azil în Germania, în anul 2015, și ar fi una „dificilă”. Anterior, irakianul a figurat într-un dosar de viol al unui minor. După comiterea crimei, suspectul, împreună cu părinții și frații săi, s-ar fi întors în Irak.

La fel, focus.de notează că al doilea bănuit este un solicitant de azil de 35 de ani, de naționalitate turcă.

Despre crima înfiorătoare, poliția a aflat de la un prieten al irakianului, care ar fi povestit cum s-a întâmplat totul.  

Sursa: crimemoldova.com

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus