Timpul.md

Actualitate 26 Ianuarie 2015 | 11:46

O minoră, în stare gravă la spital după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni de pe strada Decebal. Șoferul a fugit de la faţa locului

O adolescentă de 16 ani a fost accidentată grav în această dimineaţă, 26 ianuarie, pe o trecere de pietoni de pe strada Decebal din sectorul Botanica al capitalei.

Petru Craveţ, responsabil pentru relaţiile cu presa la Institutul Naţional de Medicină Urgentă, a declarat că urmare a impactului adolescenta a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, comoţii cerebrale şi contuzii. Fata a fost internată în secţia de reanimare la Spitalul municipal pentru copii Valentin Ignatenco, scrie ipn.md.

Șeful serviciului de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Adrian Jovmir, a declarat că şoferul care a accidentat minora a fugit de la faţa locului. În prezent oamenii legii întreprind toate măsurile pentru a identifica automobilul şi conducătorul auto.

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a propus în cadrul şedinţei săptămânale a Primăriei, ca la fiecare trecere de pietoni fără semafor să fie instalat un semnal galben intermitent, titrează publika.md.

Sursa: ipn.md/publika.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus