Timpul.md

Actualitate 15 Aprilie 2018 | 10:56

O șoferiță din Moldova a rămas, la frontiera României, fără mașină. Care a fost motivul confiscării automobilului

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa (România), echipa comună de control a descoperit 6.420 ţigarete de provenienţă duty-free, pe care o cetățeană din R. Moldova încerca să le introducă în ţară, ascunse într-un loc special amenajat în bordul autoturismului pe care îl conducea.

Cazul a avut loc acum o zi, pe data de 13 aprilie, când în jurul orei 05.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa/I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în România, moldoveanca Viorica I., în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism marca Citroen, înmatriculat în județul Iași.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului și persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din lucrători vamali și poliţişti de frontieră, a descoperit ascunse într-un loc special amenajat în bordul autoturismului,cantitatea de totală de 6.420 ţigarete, de diferite mărci, de proveniență duty-free.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor, sancţionarea contravenţională a femeii cu amendă în valoare de 10.000 lei românești, precum și indisponibilizarea autoturismului, în vederea confiscării.

Sursa: Realitatea.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus