Timpul.md

Actualitate 19 Iunie 2018 | 15:01

O tânără s-a plâns la poliție că a fost violată în câmp, dar cercetările o contrazic

Oamenii legii efectuează cercetări într-un caz de viol. După ce s-a iubit cu un bărbat, o adolescentă s-a dus la Poliţie să depună plângere pe numele său.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.10 Poliţie Rurală Petreşti au fost sesizaţi prin plângere de către o adolescentă, din Corbii Mari, cu privire la faptul că a fost violată.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în cursul serii de 16 iunie a.c., tânăra ar fi plecat de bunăvoie de la domiciliul său cu un bărbat, cu care, ulterior, ar fi întreţinut relaţii sexuale consimţite. La data de 18 iunie a.c., tânăra a fost examinată de către medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Dâmboviţa, care a stabilit ca şi concluzii preliminare că aceasta prezintă o deflorare veche, a cărei dată de producere nu se mai poate preciza”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa. De asemenea, la momentul examinării, tânăra nu prezenta leziuni traumatice. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, iar la finalizarea lor se va propune soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti.

Sursa: antena3.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus