Actualitate

Oameni cu cagule pe cap au arestat un membru PLDM

In dupa-amiaza zilei de marti, circa zece persoane cu cagule pe cap l-au insfacat chiar pe scarile edificiului in care-si are sediul filiala raionala a PLDM pe fostul lider al acestei formatiuni, Ion Chitoroaga. Chitoroaga a fost exclus zilele trecute din aceasta functie pentru faptul ca, recent, a agresat la Chisinau, cativa jurnalisti de la Agentia „Omega”, o institutie media aflata in slujba partidului de guvernamant.

Nici un organ de drept din raion nu a dorit sa comunice detalii despre aceasta retinere. Cativa martori oculari au spus pentru DECA-press ca retinerea a fost extrem de brutala si fulgeratoare. Cel retinut nu a reusit sa comunice ceva cuiva. Martorii spun ca Chitoroaga ar fi incercat sa anunte avocatul sau, dar cei cu cagulele pe cap l-au bagat cu forta intr-un autoturism, plecand intr-o directie necunoscuta.

Surse de sectia locala a PLDM au precizat ca abia azi vicepresedintele organizatiei raionale a partidului, Eugen Tetelea, avocat de profesie, ar fi plecat sa-l caute pe cel retinut si, eventual, sa-i acorde asistenta juridica. Svetlana, sotia lui Ion Chitoroaga, a spus ca nu stie unde se afla la moment sotul ei. Am fost informata de catre fratele lui Ion ca sotul mei a fost arestat, a spus ea.

Potrivit unor date, astazi, comuna Sipoteni, Calarasi, unde locuieste Ion Chitoroaga, urma sa fie vizitata de premierul Zinaida Greceanai. Liderul PLDM, Vlad Filat isi programase in ajun o vizita pentru azi la Calarasi.

DECA-press
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *