Timpul.md

Actualitate 25 Noiembrie 2018 | 10:43

Oare ce crede Maia Sandu? Andrei Năstase recunoaște că discuta în continuare cu FSB-istul Renato Usatîi

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a confirmat, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVC 21, că are o comunicare stabilă cu şeful “Partidului Nostru”, Renato Usatîi, fugit la Moscova de frica justiţiei moldoveneşti. 

“Dacă mă sună, comunic. Dimineață, spre exemplu, am vorbit pentru prima dată cu liderul unui alt partid. Vorbesc cu toți cei care mă contactează”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că şi Renato Usatîi a recunoscut public legăturile permanente cu Andrei Năstase. În cadrul emisiunii la „Adevărul Live” de pe adevarul.ro, Usatîi a declarat că discută nu doar despre problemele Capitalei și că îi oferă recomandări bune. Totodată, liderul “Partidului Nostru” a mai spus că mulți membri și simpatizanți ”Partidului Nostru” au votat pentru Andrei Năstase, la alegerile din 3 iunie.

„Unii reprezentanţi mass-media şi uniii politicieni din România spun că a câştigat candidatul pro-român, că au câştigat forţele pro-euopene - nu. Pentru Năstase au votat, de asta aţi văzut entuziasmul meu, au votat inclusiv mulţi vorbitori de limbă rusă”, a declarat Renato Usatîi la „Adevărul Live. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus