Timpul.md

Actualitate 2 August 2019 | 14:50

Oasele ridicate din casa lui Gheorghe Dincă ar aparține unei fete cu vârsta între 12 și 17 ani - surse

Oasele ridicate din casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care le-ar fi ucis pe cele două adolescente de 15 și 18 ani, aparțin unei fete cu vârsta între 12 și 17 ani, arată rezultatele expertizei antropologice realizate de Institutul de Medicină Legală, potrivit Digi 24.

Raportul antropologic ar fi fost finalizat, iar oasele găsite în casa lui Dincă ar aparținei unei fete cu vârsta între 12 și 17 ani, potrivit Digi 24, care citează surse din INML. Expertiza ADN nu a fost încă finalizată.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a precizat că până la acestă oră DIICOT nu a primit raportul INML.

Gheorghe Dincă a fost audiat de procurorii DIICOT duminică seară, la Craiova. După ce inițial a susținut că nu le cunoaște pe niciuna dintre cele două fete - Alexandra și Luiza -, la audierile de duminică seară de la DIICOT Craiova Dincă a spus că a ucis-o pe fata de 15 ani joi, în jurul orei 12.00, imediat ce a surprins-o cu telefonul în mână și a precizat că i-a incinerat corpul. Procurorul Georgiana Hosu, adjunctul șefului DIICOT, a declarat duminică seară că bărbatul a răpit-o pe fată în scopul exploatării sexuale, a sechestrat-o și a violat-o, iar Alexandra "nu a avut practic nici o șansă de a se apăra". Referitor la cealaltă fată ucisă, Luiza, în vârstă de 18 ani, procurorul a spus că sunt indicii că Dincă ar fi procedat în același mod.

Procurorii DIICOT au reluat, vineri, cercetările la casa din Caracal unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două adolescente, acesta fiind adus la fața locului, după ce a fost audiat ore întregi în cursul nopții, suspectul menținându-și declarațiile anterioare. "Vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite (...) vor fi verificate și gropile cu beton și ciment”, a precizat purtătoarea de cuvânt a DIICOT, precizând că Dincă a oferit "noi indicii” în timpul audierilor de azi noapte.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus