Timpul.md

Actualitate 6 Ianuarie 2020 | 08:59

Odrasla unui temut interlop din Iași a devenit asasin pentru a doua oară? După ce a fost acuzat că a omorât un profesor, a recunoscut că a ucis femeia găsită pe câmp

Apar detalii noi în cazul crimei din Iași. Femeia care a fost găsită moartă pe un câmp din Dacia nu a fost încă identificată. Autorii însă au fost găsiți. Surse din cadrul anchetei au precizat că femeia a avut parte de o moarte violentă. În urma necropsiei s-a stabilit că femeia avea mai multe coaste rupte și o alcoolemie destul de mare în sânge. Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, au făcut mai multe verificări, iar aseară au reușit să-i identifice pe autori. Unul dintre ei a recunoscut omorul

Fiul unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iași a recunoscut că a ucis. Fiul cunoscutului interlop Ion Gangal a fost aseară reținut pentru 24 de ore, pentru omor. El este bănuit că ar fi ucis femeia găsită pe câmp în zona cartierului Dacia. Narcis Sân a recunoscut aseară în fața procurorilor că a ucis-o pe femeia găsită pe câmp, în zona Dacia. Nu a fost singur însă. A fost „ajutat” de un prieten pe nume Spiridon Laurențiu. De numele lui Sân au fost legate mai multe „probleme”. La numai 20 de ani, bărbatul a fost acuzat că a ucis un profesor, iar acum, după 10 ani, ar fi comis-o din nou. Împreună cu prietenul său au abordat femeia găsită moartă în Dacia. Toți au băut într-un bar din zonă, iar la un moment dat au plecat. Ulterior, toți trei ar fi ajuns pe un câmp din zona Cicoarei. I-au propus femeii să întrețină relații sexuale, însă aceasta a refuzat. Nervoși, cei doi au început să o lovească puternic în zona feței, iar mai apoi au încercat să o violeze. Din cauza stării de ebrietate, bărbații nu ar fi reușit să-și ducă planul până la capăt.

Au omorât-o în bătaie


Sân și Spiridon ar fi lovit-o pe femeie până când aceasta a intrat în stare de inconștiență. Nu se știe până în acest moment dacă aceasta a fost sau nu violată de cei doi. Cert este că aseară ambii au ajuns pe mâna Poliției. La audieri au recunoscut fapta, însă au dat vina unul pe celălalt. Sân a fost reținut pentru 24 de ore, pentru omor, iar Spiridon a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, pentru investigații. Cert este că nu a fost liniște în Iași după ce a fost găsit cadavrul femeii, la sfârșitul săptămânii trecute. Până acum, polițiștii ieșeni, sub coordonarea procurorului de caz, au făcut zeci de verificări, însă abia aseară au reușit să-i identifice pe autori. Cadavrul femeii parcă a apărut de nicăieri. Cel mai dificil în anchetă până în prezent pentru polițiști a fost identificarea cadavrului. În Iași nu este nicio femeie dispărută cu semnalmentele cadavrului, iar de când a fost găsit trupul neînsuflețit, nimeni nu a semnalat nicio dispariție. Asta nu face decât să îngreuneze și mai mult ancheta.

Bănuieli sumbre confirmate la necropsie

Cadavrul femeii a fost vineri transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, pentru necropsie. Ulterior, medicii legiști au făcut necropsia și au stabilit că femeia a avut parte de o moarte violentă. Pe trupul femeii au fost găsite urme de violență. De asemenea, aceasta avea mai multe coaste rupte și alcool în sânge. Surse din cadrul anchetei au precizat că femeia avea o concentrație alcoolică de 1,84 miligrame alcool pur în sânge. Această valoare nu este uriașă, însă este destul de mare, mai ales pentru o femeie. De la caz la caz, la o asemenea alcoolemie o femeie abia se mai poate ține pe picioare. Anchetatorii au mers de la început pe două ipoteze. Ipoteza unui accident și ipoteza unei crime. Chiar dacă femeia a consumat o cantitate mare de alcool, coastele rupte și vânătăile de pe față nu le-ar fi putut „dobândi” în urma unei căzături.

Urme de sânge uscat pe față

Femeia a fost găsită cu fața în sus, cu capul descoperit. Era îmbrăcată cu o bluză roșie, iar pe deasupra avea o vestă de culoare albastră încheiată până la gât cu fermoar. De asemenea, pe toată fața erau stropi de sânge uscat, iar dintr-una dintre nări a curs o cantitate destul de mare de sânge, sânge găsit pe vestă și pe iarbă. În partea de jos, femeia era parțial dezbrăcată, având zona intimă descoperită. Asta i-a făcut pe anchetatori să creadă că aceasta a fost și violată. Deocamdată violul nu a fost confirmat, așteptându-se rezultatele prelevate la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași. Cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi, anchetatorii vor afla dacă femeia a fost sau nu violată. Din zona intimă a femeii au fost prelevate mai multe probe. Aceste probe joacă un rol extrem de important în anchetă. Dacă femeia a fost violată, se găsește ADN-ul agresorului, iar asta are un rol decisiv în tragerea acestuia la răspundere.

Întreaga zonă a fost răscolită

Anchetatorii au verificat toată zona în care a fost găsită femeia. Mai mult decât atât, au discutat cu angajații unor baruri din zonă și cu persoane fără adăpost. Femeia parcă ar fi apărut de nicăieri. Un detaliu destul de important a fost găsit la mâna femeii. Aceasta avea verighetă, semn că ar fi putut fi căsătorită. Nu s-a confirmat asta până în acest moment.

 
https://www.bzi.ro/odrasla-unui-temut-interlop-din-iasi-a-devenit-asasin-pentru-a-doua-oara-dupa-ce-a-fost-acuzat-ca-a-omorat-un-profesor-a-recunoscut-ca-a-ucis-femeia-gasita-pe-camp-in-dacia-video-3853837

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus