Timpul.md

Actualitate 18 Mai 2020 | 12:14

Șoferul criminal care a provocat accidentul din 17 mai, soldat cu doi morți riscă MAXIM 10 ani de închisoare

 

FOTO - Cine ar fi șoferul criminal care a provocat moartea a doi oameni în accidentul din centrul Chișinăului (surse)

Audi S8 „zburând” cu 180 de km/h și cu numere bulgărești / Au UCIS 2 oameni nevinovați pentru 50 de euro? ACCIDENT înfiorător în Chișinăului, surprins de camerele video

IMAGINI fără comentarii / Pasagera din Audi S8 a postat câteva stories pe Insta


Tânărul care a provocat accidentul din 17 mai, soldat cu doi morți și patru răniți, este reținut și va fi cercetat penal. Acesta riscă până la 10 ani de închisoare cu privarea de dreptul de a conduce. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul unei conferințe de presă de șeful Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), Sergiu Paiu, comunică MOLDPRES.

Potrivit lui Paiu, tânărul a mai comis în ultimii ani șase contravenții, pentru care a fost sancționat. “De la șoferul mașinii Audi au fost prelevate probe biologice pentru a stabili dacă era în stare de ebrietate. Rezultatul va fi prezentat în curând”, a spus Paiu.

El a precizat că, în scurt timp, conducerea MAI va veni cu propuneri de modificare a legislației și înăsprirea sancțiunilor pentru viteză excesivă și condus în stare de ebrietate.

Șeful de INSP a menționat că au fost dispuse verificări pentru a vedea dacă în capitală se organizează raliuri ilegale și dacă acestea sunt tolerate de oamenii legii. „Dacă aceste informații se vor adeveri, atunci toate persoanele implicate vor fi sancționate sau chiar demise”, a adăugat Paiu.

Potrivit statisticilor MAI, pe parcursul primelor patru luni ale anului curent, pe teritoriul țării au avut loc 498 de accidente rutiere, soldate cu 69 de morți.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus