Timpul Local

Omul De Lut al Alexandrinei Hristov a evadat din muzica in pictura

Dupa ce si-a lansat noul album "Om De Lut" , distinsa pictorita si cantareata basarabeanca, Alexandrina Hristov, indragita de publicul din Romania si nu numai, ne bucura cu noi realizari. Ea si-a respectat promisiunea si ne-a adus noi surprize in artele plastice. Zilele acestea, ea si-a lansat pe internet aceasta interesanta galerie de pictura, pe care o propunem cu generozitate cititorilor. (Vezi Galeria Foto)

Pictorita si cantareata putin cunoscuta in Basarabia natala, Alexandrina Hristov este printre artistii nostri care fac senzatie in Romania. Alexandrina si-a pus publicul romanesc la picioare pe ritmuri de jazz, dance, rock, clasic sau combinate. Canta in romana, franceza si rusa in cele mai selecte localuri din Romania. Alexandrina este asteptata cu sufletul la gura si in RM.

Pasiunea pentru desen si culori a mostenit-o de la tata, de formatie pictor, iar cea fata de muzica – de la mama care, desi facuse filologie si era doctor in stiinte, canta foarte frumos, facea si teatru, parea nascuta sa fie artista. Formarea personalitatii artistice a Alexandrinei a fost influentata si de fratele ei. El avea o „filiera” de prieteni care primeau colete cu discuri din Statele Unite. Astfel, interpreta a putut sa asculte trupele care erau in voga la sfarsitul anilor ’80, inceputul anilor ’90.

„Parintii mi-au dat aripi sa zbor si m-au incurajat de cand ma tin minte. Ceea ce am in prezent e darul lui Dumnezeu, care m-a inzestrat din plin cu talent si deschidere pentru lucruri frumoase. In cazul asta meritele mele sunt minime”, ne-a marturisit Alexandrina. Spune ca e o fiinta fericita, care si-a gasit calea. O implineste gandul ca rodul muncii ei aduce bucurii oamenilor.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *