Social

Omul săptămânii: Liudmila Climoc

Studii: Universitatea Tehnică din Moldova, Facultatea Calculatoare, Informatică şi Microelectronică

Dacă scrii despre Liudmila Climoc şi nu scrii despre curaj, succes, performanţă şi dăruire, înseamnă că n-ai spus nimic. Ea este femeia pe care o poţi asocia, fără să dai greş, cu profesionalismul şi dorinţa de ascensiune, aceste calităţi stând la baza poveştii ei de succes. Liudmila Climoc este prima femeie care a reuşit să unească în familia ei peste două milioane de membri – familia Orange, unde a devenit părinte cu acte în regulă din anul 2008, când a fost desemnată director general al companiei, anterior această funcţie fiind exercitată exclusiv din străinătate.

Fiind administrată de oameni cu suflet mare, Compania Orange este şi o organizaţie social responsabilă. Tocmai de aceea, a fost înfiinţată Fundaţia Orange Moldova, a cărei activitate se bazează pe proiecte filantropice. Fundaţia Orange Moldova a celebrat săptămâna trecută doi ani de existenţă, timp în care au fost realizate şi implementate o mulţime de proiecte menite să susţină copiii defavorizaţi, cu deficienţe, cărora le lipseşte grija părintească. Pe durata existenţei sale, Fundaţia a contribuit activ cu mai multe proiecte în susţinerea dezvoltării educaţiei, sănătăţii şi culturii, în care s-au implicat activ voluntarii companiei.

În acest context, echipa TIMPUL le doreşte mult succes, perseverenţă şi realizări frumoase directorului general Liudmila Climoc şi întregii echipe Orange Moldova!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *