Cultură

Omul săptămânii: Mihai Fulga, actor, regizor

Mihai Fulga s-a născut la 3 octombrie 1989. După cum spune el, este băiat de la țară, căci a crescut în satul Târnova, r-nul Edineț. A absolvit anul acesta Facultatea Actor, Teatru, Cinema din cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, urmând cursul lectorului Ianoş Petraşcu, iar în prezent se specializează în regie. „Îmi place foarte mult teatrul și prin multă muncă aș vrea să aducem teatrului spectatori, un nou val prin actori mai tineri”, menționează el. Deocamdată, Mihai Fulga dorește să se concentreze asupra studiilor, dar se implică în mai multe montări. El este pasionat atât de regie și actorie, cât și de muzică. Mihai este membru al trupei muzicale „The peeno”.

Recent a avut o colaborare cu Teatrul „Alexei Mateevici” unde a fost invitat să monteze piesa „The Zoo Story”, în care a fost și actor. Această activitate a reprezentat pentru el un stimul foarte mare care l-a motivat să aspire spre spectacole mai serioase și mai puternice.

Colaborarea respectivă i-a adus, în cadrul Galei Premiilor UNITEM, premiul pentru cel mai valoros debut cu rolul Jerry. Cu această ocazie, redacția ziarului TIMPUL îl felicită și îi urează noi realizări și succese în domeniul teatrului!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *