Timpul.md

Sport 6 Martie 2019 | 05:56

OPTIMI UEFA CHAMPIONS LEAGUE // Real Madrid, UMILITĂ de Ajax pe „Bernabeu” » Deținătoarea Ligii e OUT din competiție + Tottenham se califică fără gol primit

Ajax și Tottenham s-au calificat în sferturile UEFA Champions League după ce au trecut de Real Madrid, respectiv Borussia Dortmund.

Ajax a întors înfrângerea din tur și s-a calificat în sferturile UEFA Champions League după un joc entuziasmant. După o bară a lui Varane, Ajax a preluat controlul meciului. Ziyech, în minutul 7, și Neres, în minutul 18, au stabilit scorul pauzei și i-au adus pe olandezi la un pas de calificare.

După pauză, jocul Realului a fost la fel de slab și tot Ajax a marcat. După o fază controvesată (Detalii AICI), Dusan Tadic a marcat superb, cu un șut de la marginea careului, în minutul 62.

Marco Asensio a readus speranțele pentru Real, marcând cu un șut la colțul lung în minutul 70. După două minute, Schone a stabilit scorul final și a rispit orice dubiu asupra califcării. Mijlocașul a înscris dintr-o lovitură liberă, din colțul terenului, profitând de gafa portarului Thibaut Courtois. Până la final, ambele echipe au ratat câte o ocazie importantă, dar tabela a rămas neschimbată. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus