Moldova

OT PPRM condamnă abuzurile comuniştilor şi împiedicarea desfăşurării unui flash-mob

„OT PPRM condamnă cu vehemenţă comportamentul rosolan şi abuziv al Partidului Comuniştilor care a demonstrat astăzi încă o dată că pentru Voronin şi clica lui, care au distrus timp de 8 ani Republica Moldova, nu există spiritul legii şi respectarea democraţiei, iar unicul scop al acestei formaţiuni este destabilizarea situaţiei din ţară şi distrugerea şi a celor câteva principii democratice care au mai rămas în urma lor”, a declarat preşedintele organizaţiei, Ian Lisnevschi.

El a menţionat în urma incidentuluică OT PPRM a anunţat pentru joi organizarea unui flash-mob cu genericul „Opriţi jocurile politice!” în care intenţiona să atragă atenţia opiniei publice asupra mişmaşurilor din politica moldovenească şi să opteze pentru o clasă politică sinceră şi care să se gândească în primul rând la poporul care i-a adus pe demnitari în funcţiile pe care le deţin şi nu la propriile interese.

„Iată însă că PCRM, în stilu-i caracteristic, a organizat un nou protest neautorizat, care în ultima instanţă a dus şi la confruntări cu poliţia, împiedicând desfăşurarea acţiunii noastre. Astăzi noi am procedat într-un mod diplomatic şi ne-am retras, dar vrem să-i atenţionăm pe Voronin şi pe prietenii lui din partid că viitorul Republicii Moldova aparţine TINERILOR, iar comuniştii şi-au pierdut deja dreptul ca să ne atragă din nou în trecutul lor comunist. Noi vrem să mergem în viitor, într-un viitor european şi democratic. Iată de ce OT PPRR a procedat în mod diplomatic, pentru că e imposibil să lupți pentru dreptate încâlcând legea”, a declarat Lisnevschi.

OT PPRM a amintit că pe 21 martie a venit în fața legislativului, cu un mesaj clar – Opriți jocurile politice! Care era adresat “celor patru Crai”: Voronin, Filat, Ghimpu si Lupu – actorii principali ai jocului politic cu cea mai mare influență din țară. In campania electoral ei au promis multe, dar nu au realizat nimic.

PPRM a anunţat că rămâne consecvent, astfel că la 1 aprilie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale va prezenta cine este Jokerul și cine sunt cele 4 Dame, din jocul politicii moldoveneşti.

“Dorim un singur lucru – să se respecte legea, iar politicienii să nu uite promisiunile făcute fața de alegătorii care le-au acordat votul de încredere. Onorarea promisiunilor reflecta exact respectul fața de cetățeni. Noi, toți cei născuți în Moldova, dorim doar atât – un viitor demn și asigurat la noi în Țară!”, a menţionat preşedintele OT PPRM, Ian Lisnevschi.

D.C.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *