Timpul.md

Tendințe 23 Martie 2020 | 17:13

„PANIC ATTACK”: o colecție despre tulburările de personalitate și integrarea lor în societate / FOTO

 În noul sezon, producătorul local de fashion ASAGAYA se joacă cu focul la propriu. „PANIC ATTACK” este motto-ul unei colecții despre tulburările de personalitate și integrarea acestora în societate. Dintre multitudinea de problemele de sănătate mentală, atacurile de panică sunt cele mai frecvente la nivel global având o prevalare de-a lungul vieții.

În pofida minimalismului aparent și conciziei excesive a modei anilor 90’ designerul Lilia Moraru alege să combine bordoul intens, galaxy blue (culoarea anului 2020), galben, haki și verde crud, care este inspirat dintr-o singură paletă dar de intensitate diferită.Nuanțele monocrome arată întotdeauna interesant, original și modern simbolizând calmul și încrederea în sine. Sacoul la un rând de nasturi îl putem purta pe corpul gol, cât și în ansamblu cu o cămașă clasică sau body.Metamorfozele sezoniere se referă cel mai adesea și la linia umerilor în costumul unisex care sunt croiți supradimensionați și rigizi pentru a sublinia încă o dată volumul acesta fiind inspirați de perioadă post-sovietică.Fustă plisată pâna la genunchi cu talie înaltă redă eleganță și spirit rebel, aceste caracteristici fiind aparent opuse. Croiul rochiei în stil military a fost accesorizat cu decorații și medalii comemorative.

Pe lângă materiale naturale, care a fost folosite la crearea colecției, simplitatea și laconismul rămân a fi un favorit permanent al brandului ASAGAYA.

Frica mănâncă sufletul, războiul intern al omului între rațiune și patimele sale a inspirat crearea a cinci personaje care coexistă simultan în colecția elaborată.

Fashion: ASAGAYA/ Instagram: @asagaya.md
Fotografie: Профессор Ёъ/ Instagram: @etalmet
Modele / Irina Trifanova / Instagram: @ira.trifanova
Petruș Leftiușa / No agency / Instagram: @leftiusha
Assistent fashion/ Martin Eugeniu Instagram: @noptidevara
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus