Timpul.md

Actualitate 20 Mai 2020 | 08:29

Paradoxuri / Dodon se laudă că va câștiga alegerile parlamentare anticipate, în timp ce „analiștii” lor „sperie” lumea că demiterea lui Chicu înseamnă o criză și mai puternică

„Din punct de vedere politic, demiterea Guvernului Chicu va arunca Republica Moldova într-o criză social-economică și mai puternică, deoarece există șanse minime pentru a fi numit un nou guvern – un Guvern demis poate activa doar cu atribuții limitate” – declarația a fost făcută de „analistul” Nichituș.

Nichituș, cunoscut că publică articole la comandă, mai scrie: „asta înseamnă că există riscul neachitării salariilor și pensiilor la timp”.

„Cui convine o situație de criză în Republica Moldova? Ați ghicit! Slăbirea pozițiilor președintelui Dodon sunt în favoarea viitorilor contracadidați la alegerile prezidențiale din toamna acestui an”, a menționat el.

Igor Dodon a declat ieri de la „propriul” post de televiziune (Accent TV) că la eventualele alegeri Parlamentare nimeni din opoziție n-ar trece pragul.

Analistul „internațional” Socor, merge și mai departe, acesta declară că Guvenrul Chicu nu trebuie demis pentru că... are o performanță bună.

Constatăm o confuzie totală în tabara pro-dodonistă după ce au apărut imagini cum acesta ia mită de la Plahotniuc.


 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus