Actualitate

Patru femei au fost înjunghiate în vestul Londrei, starea uneia dintre ele fiind gravă

Poliția londoneză a fost apelată în jurul orei locale 10.30, pentru a se deplasa în cartierul Hampton. Lângă parcarea supermarketului au fost găsite trei femei rănite, iar o patra, la o proprietate din apropiere.

Un bărbat de circa 60 de ani a fost arestat fiind suspect de tentativă de crimă.

Serviciul de ambulanță din Londra (LAS) a afirmat că trei femei, care prezentau plăgi la nivelul pieptului, spatelui și picioarelor, au primit asistență de urgență pe loc și ulterior au fost internate într-un spital din sudul Londrei, iar cea de-a patra, a cărei stare era mai gravă, a fost transportată cu un elicopter la o clinică specializată în tratarea traumelor majore.

O angajată a Hampton Pub, care a asistat la acest incident, a declarat că autorul atacului părea total lipsit de control și că atacul a fost ”absolut neprovocat”. "El doar viza femei”, a spus martora, care a ținut să-și păstreze anonimatul.

"Bărbatul alerga și a început să le atace. Nu părea că femeile îl cunoșteau, a fost un act complet neprovocat. Dacă s-ar fi întâmplat cu 10 sau 20 de minute mai devreme, acolo ar fi fost copii, întrucât chiar acolo se află o școală primară”, a adăugat ea.

Martora a precizat că una dintre femeile rănite, care locuiește în zonă, este cea care a alertat poliția. 

agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *