Timpul.md

Actualitate 13 Mai 2015 | 09:20

Patru tineri au ajuns pe mâna oamenilor legii după ce au fost prinși, DROGAȚI

Un șofer a fost tras pe dreapta, după ce a fost observat de polițiștii de patrulare, în orașul Comrat, în timp ce conducea neadecvat un automobil.

Incidentul s-a produs pe 11 mai, în jurul orei 12:00. În urma testului efectuat la policlinica din Basarabeasca, s-a constatat că bărbatul, care avea vorbirea neclară și stare de somnolență, a urcat la volan după ce a folosit substanțe narcotice. Șoferul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție din Comrat pentru audieri.

Un caz similar s-a produs tot în aceeași zi, în jurul orei 19:00, în sectorul Ciocana. Un inspector de patrulare a observat trei tineri cu vârstele de 19-29 de ani, toți originari din sectorul Ciocana, cu comportament neadecvat.

Aceștia au fost observați la intersecția străzilor I. Vieru și M. Spătaru. La vederea polițistului, indivizii au aruncat din buzunare trei pachețele, în care se afla o substanță asemănătoare drogului „Spice”.

Aceștia au recunoscut că drogurile le aparțin și au fost conduși la Inspectoratul de Poliție Ciocana, pentru a fi stabilite toate circumstanțele.

sursa: politik.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus