Timpul.md

Moldova 28 Februarie 2020 | 08:05

Pavel Filip, despre acuzațiile Pro Moldova: „Minciuni grosolane. Să aibă drum bun”

Președintele PDM, Pavel Filip, a respins acuzațiile aduse de deputata Pro Moldova Eleonora Graur, care a spus că atât ea, cât și democrații care au părăsit organizația teritorială PDM Rezina sunt intimidați și amenințați. „Face parte din minciuni grosolane”, a comentat Pavel Filip.

„Nu am fost în Rezina, nici colegii mei, nici alți colegi din PDM nu au avut deplasări. Moda asta de a te arăta intimidat și de a te victimiza place oamenilor. Nimeni nu are nevoie de acești colegi. Să aibă drum bun. Nu e altceva decât primele consecințe ale reformei din PDM. Am spus nu o dată că reformarea PDM nu înseamnă excluderea unui om sau altul, ci schimbarea bazei. Cine nu încape pe bază – pică. Cei care au plecat, nu au încăput pe bază. Pentru că asta înseamnă multă democrație”, a declarat Pavel Filip.

„Cred că trebuie să vă obișnuiți cu declarațiile pe care le fac mincinoșii, toată lumea a obosit să asculte minciuni, mai ales din gura celor de la Pro Moldova. Să iasă în fața oamenilor, să nu se ascundă după valorile europene, ci să spună clar că în spatele lor stă în continuare Plahotniuc și Șor”, a adăugat președintele Partidului Democrat.

Amintim că deputata Pro Moldova Eleonora Graur a acuzat PDM de intimidări și șantaj asupra membrilor organizației teritoriale PDM Rezina, care s-au retras din Partidul Democrat. „Am fost șantajată și eu, fiind expusă unor presiuni pentru a reveni în PDM”, a spus deputata în cadrul unei conferințe de presă.

Amintim că un grup de deputați PDM, format din Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Grigore Repeșciuc, Vladimir Cebotari, Eleonora Graur și Corneliu Padnevici, a părăsit Partidul Democrat și a format un nou grup parlamentar, numit Pro Moldova. Liderul PDM, Pavel Filip, a spus că decizia a fost „una previzibilă”.

SURSA: https://agora.md/ 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus