Ultima oră

PDM ia o pauză de două zile în care nu va negocia cu PLDM, PL sau PCRM

"Se discută totul la nivel tehnic, după care vom merge la negocieri". Diacov a evitat să dea detalii cu privire la subiectele care se vor discuta la următoarele negocieri, dar a spus că se va întâlni din nou cu PLDM și PL vineri, 17 decembrie, deși liderul PLDM a anunțat anterior că întâlnirea trilaterală va avea loc joi. Președintele de onoarea al PD a evitat să spună pentru ce dată este preconizata o nouă rundă de discuții cu PCRM.

Și deputatul PCRM, Vadim Misin, a declarat ca nu a fost stabilita inca o data pentru urmatoarea intilnire intre PD si PCRM, dar a mentionat ca consultarile se duc neintrerupt.

Ieri, liderii PLDM, PD si PL au avut o intilnire ce a durat mai mult de doua ore, dupa care au fost laconici in declaratii pentru presa, dar au mentionat ca sint optimisti in vederea crearii unei coalitii de guvernare de centru-dreapta.

Tot ieri, democratul Valeriu Lazar, care l-a inlocuit pe liderul PD Marian Lupu la procesul de negocieri, a declarat, in cadrul unei emisiuni la un post de televiziune privat din capitala, ca PD a incetinit procesul de negocieri cu PCRM pentru a da o sansa celor doua partide de centru-dreapta PLDM si PL. Lazar a mai adaugat ca negocierile cu comunistii sint la o etapa mult mai avansata si ca s-a trecut deja de etapa de partajare a functiilor, fapt ce nu se poate spune si despre negocierile cu liberal-democratii si liberalii.
 
Sursa: Moldpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *