Timpul.md

Politică 25 Mai 2020 | 10:36

PDM încearcă să se consolideze! 10 mesaje din teritoriu: „Să facem o echipă puternică pentru țară” (VIDEO)

Democrații încearcă să se consolideze în teritoriu. Pe pagina oficială de Facebook a PDM, a fost plasat un video prin care o serie de consilieri locali își reiterează poziția de a rămâne membri ai formațiunii. Aceștia se declară încredințați că vor reuși să rămână „o echipă puternică pentru țară”. În același video, condamnă plecarea foștilor colegi, considerând că deciziile lor au fost luate în baza unor „interese”.

„Echipele teritoriale ale Partidului Democrat condamnă plecarea unor foști colegi din partid și spun că aceștia au cedat și au căutat interese. Totodată, președinții Organizațiilor Teritoriale afirmă că echipa PDM rămâne puternică și unită. Cea mai mare bogăție a partidului sunt oamenii: oameni profesioniști, cinstiți și devotați, care pot și doresc să construiască un trai mai bun aici, acasă, în Republica Moldova. Împreună vom reuși!”, este mesajul oficial al PDM.

Și alte mesaje despre decizia foștilor colegi de a pleca și de a adera la Partidul ȘOR sau la grupul parlamentar „Pro Moldova”.

Amintim că, în timp ce 12 deputați au părăsit fracțiunea PDM, și unii consilierii locali care au fost aleși fiind din partea democraților au decis să se alăture echipelor de consilieri locali aleși din partea Partidului ȘOR. Sunt și din cei care s-a alăturat grupului parlamentar „Pro Moldova”.

„Nu vom ceda, degeaba cheltuie unii bani si energie. Vom munci în continuare și vom construi un partid politic veritabil, bazat pe principii europene, care să fie respectat și iubit de cetățeni. Cei care nu se regăsesc pe această platformă, cei care s-au deprins să vadă în partid un sac cu bani sau un instrument de rezolvare a problemelor personale, pleacă”, a subliniat anterior președintele PDM, Pavel Filip, la una din întâlnirile cu colegii din teritoriu.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus