Timpul.md

Actualitate 14 Aprilie 2018 | 14:31

Pensionar, „golit” de un hoț în transportul public

Un bărbat în vârstă de 44 ani, originar din Criuleni, este cercetat de către polițiștii Secţiei pentru combaterea infracţiunilor în locurile publice şi transport urban din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău. Acesta a fost reţinut imediat, după ce a sustras un portmoneu din buzunarul unui pensionar în vârstă de 67 de ani din Chişinău.

Suspectul a fost escortat la inspectorat pentru documentare, fiind plasat în arest preventiv pentru 72 de ore. În acest caz, sunt demarate acţiuni suplimentare de investigaţii, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor.

Anterior, bănuitul a fost judecat pentru infracţiuni similare. Acum, dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 000 lei până la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Poliția Capitalei a intensificat activitățile de prevenire a fenomenului dat, iar cetățenii sunt atenționați să-și asigure bunurile personale pentru a nu cădea pradă hoților de buzunare.

Sursa: Realitatea.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus