Horoscop

Pentru GEMENI latura artistică prinde contur astăzi

Balanta
Concentreaza-te asupra vietii de cuplu. Chiar daca ai foarte multa treaba la birou, nu uita ca partenerul de viata are nevoie de ajutorul tau. Rezerva seara pentru el/ea.

Scorpion
Comunici extraordinar de bine cu cei din jur. Reusesti sa transmiti imediat ceea ce vrei si chiar esti impresionat pentru ca de obicei trebuia sa discuti mai mult pentru a te face inteles.

Sagetator
Nu te implica in activitati despre care nu cunosti nimic. Ceea ce se intampla acum la birou necesita o experienta indelungata. Desi ai intentii bune, risti sa incurci si sa fii mustrat.

Capricorn
Ti-ai facut un plan pentru astazi, insa nu va fi asa cum te asteptai. Intervin cateva lucruri ce te vor face sa ramai mai mult peste program. Ar fi bine sa anulezi intalnirea de diseara pentru ca nu sunt sanse mari sa ajungi la timp.

Varsator
Ai extrem de multa treaba si nu esti sigur ca o sa reusesti sa termini totul in timp util. Nu ezita in a cere ajutorul colegilor pentru ca altfel nu ai sanse sa pleci in timp util pentru a ajunge unde te-a rugat partenerul de viata.

Pesti
Cel drag are nevoie de ajutorul tau. Nu ti-a cerut nimic pentru ca stie ca esti ocupat, insa tu trebuie sa ii demonstrezi ca esti alaturi de el/ea.

Berbec
Primesti noi sarcini. Te incanta acest lucru. Inainte de a te bucura prea tare, gandeste-te si la responsabilitatile ce vor veni in acelasi timp. Cantareste bine detaliile inainte de a accepta.

Taur
Intampini o problema de ordin financiar. Trebuia sa achizitionezi ceva, insa nu iti permiti acum. Asteapta macar cateva zile si apoi o sa te decizi ce urmeaza sa faci. Imprumutul nu este o solutie buna.

Gemeni
Latura ta artistica prinde contur azi. Iti doresti sa faci ceva ce nu ai mai facut de mult timp. Este foarte posibil sa mergi la teatru sau la o expozitie de pictura.

Rac
Nu suporti sa primesti ordine, iar rugamintea unui superior si ti se pare ca suna ciudat. Din cauza confunziei vor exista mici discutii neplacute. Pe viitor fii mai atent.

Leu
Ai foarte multa treaba si nu este indicat sa pierzi vremea astazi. Altfel, risti sa fii nevoit sa stai peste program cateva ore. Cineva incearca sa te ajute. Chiar daca nu este o persoana draga, accepta ceea ce iti ofera.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *