Horoscop

Pentru LEU se recomandă tratamente naturiste

Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit. Recomandabil este sa iti tii firea si sa fii mai intelegator. Dupa-amiaza zilei de duminica este potrivita intalnirilor si dialogurilor cu cei dragi. Detaseaza-te de iuresul vietii cotidiene si cere sfatul prietenilor, mai ales in ceea ce priveste locul de munca.

Taur
Activitatile culturale sunt cele mai potrivite la finalul acestei saptamani. Vizioneaza o piesa de teatru, asculta un concert de muzica sau lectureaza o carte buna. Relatiile cu ceilalti sunt deficitare. Fii prudent, discret si ocupa-te mai mult de treburile tale. Calatoriile indepartate sunt o alta tema de reflectie in aceste zile. Atentie la drum si verifica toate detaliile daca esti nevoit sa calatoresti. In dupa-amiaza zilei de duminica s-ar putea sa fii invitat la un eveniment monden sau va trebui sa discuti cu un sef.

Gemeni
Capitolul financiar te intereseaza in mod special. Sunt momente bune pentru a-ti verifica bugetul si pentru a te ocupa de cheltuielile curente. Bine ar fi sa ai in vedere si achitarea facturilor, taxelor sau altor datorii. Evita investitiile, asocierile in afaceri sau demersurile pentru imprumuturi. Atentie ca sanatatea este foarte vulnerabila, asa incat detaseaza-te de cotidian si asculta-ti mai mult sufletul. Gaseste un echilibru intre material si spiritual, pentru ca numai asa iti vei gasi linistea interioara si solutiile la toate problemele vietii.

Rac
Astrele te sfatuiesc sa fii foarte atent la relatiile parteneriale. Sunt posibile conflicte si discutii contradictorii. Prudenta si discernamantul foloseste-le in permanenta, pentru ca dusmanii ascunsi sunt vigilenti si oricand iti pot pune bete in roatele destinului. Se pot reconfigura sau rupe definitv colaborari mai vechi. Lasa-te purtat de evenimente, asculta cu atentie ce spun ceilalti si vorbeste strictul necesar. Gandirea si comunicarea sunt deficitare, asa incat nu pune prea multa baza pe ce se petrece acum.

Leu
Se pare ca ai multe treburi de facut la serviciu la finalul acestei saptamani. Relatiile colegiale sunt tensionate, asa incat bazeaza-te mai mult pe fortele tale. Dozeaza-ti eforturile pentru ca organismul este destul de obosit. Se pot accentua afectiunile osoase si cele articulare. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista un risc major de aparitie a erorilor in diagnostic si tratament. Foloseste pe cat posibil remedii naturiste, plimba-te in aer liber, adopta o dieta de sezon si dormi suficient.

Fecioara
Relatiile sentimentale si cele cu copiii iti vor da mult de furca la sfarsitul acestei saptamani. Sunt posibile conflicte cu cei dragi, de aceea fii foarte prudent. Gandirea este confuza, comunicarea se face in mai multe limbi si de aici toata lumea intelege altceva. Ocupa-te de un hobby pentru a-ti linisti sufletul. Pe de alta parte, cheful de distractii va fi accentuat. Organizeaza petreceri surpriza pentru cei dragi si ajuta-i sa se detaseze de tensiunile sufletesti.

Balanta
Weekend-ul acesta ar fi bine sa te ocupi de treburile gospodaresti. S-ar putea sa fii nevoit sa faci reparatii in spatiul locativ, reparatii care nu mai pot fi amanate. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate si cu greu se poate cadea la pace pe orice subiect. Evita discutiile in contradictoriu si tine cont si de parerile celor dragi. Emotivitatea va fi la cote inalte, de aceea fii intelegator cu cei dragi. Programeaza-ti vizite in locurile natale sau la rude. Duminica dupa-amiaza vizioneaza o piesa de teatru sau lectureaza o carte buna.

Scorpion
Tu s-ar putea sa fii mai mult pe drumuri la finalul acestei saptamani. Fie ca pleci la rude sau prieteni apropiati, fie ca pleci in scop profesional, ai multe si marunte de rezolvat. Se recomanda multa prudenta la drum, mai ales daca circuli cu mijloace rutiere. Esti foarte critic in dialogurile cu ceilalti si de aici se poate ajunge usor la conflicte greu de tinut in frau. Bine ar fi sa asculti mai mult si sa vorbesti strictul necesar la momentul potrivit. Alterneaza orele de munca cu cele de odihna, pentru ca organsimul este destul de obosit.

Sagetator
Gandurile si eforturile tale se vor indrepta zilele acestea spre capitolul financiar. Nemultumirile legate de castigurile tale din activitatea desfasurata la un loc de munca sunt mari si de lunga durata. Ar fi bine sa te reorientezi profesional si sa mentii un echilibru intre indatoririle de la serviciu si plata aferenta. S-ar putea sa fii nevoit sa cheltuiesti o suma importanta de bani pentru cineva din familie. Analizeaza bine nevoile celorlalti si abia pe urma ofera-ti ajutorul material si suportul moral.

Capricorn
Starile tale de spirit sunt destul de fluctuante. Esti plin de energie si cu greu ti-o poti canaliza spre activitati constructive. Ai tendinta de a fi prea combativ si prea critic in relatiile cu ceilalti. Plimba-te in aer liber, mergi la sauna, la piscina sau la o sala de gimnastica si fii foarte atent cu alimentatia ta. Sunt zile bune de a te ocupa doar de sufletul si trupul tau. Duminica dupa-amiaza este potrivita cumparaturilor. Verifica-ti mai intai bugetul, alcatuieste o lista cu cele necesare si abia pe urma avanta-te in magazine.

Varsator
Tu ar trebui sa stai cat mai retras in weekend-ul acesta. Se pot accentua afectiunile sistemului osos si articular, asa incat fii prudent. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil. Plimba-te in aer liber, hraneste-te corect si lasa deoparte grijile cotidiene. Dusmanii ascunsi sunt foarte activi in aceasta perioada, mai ales cei din sfera profesionala. Ar fi bine sa faci o selectie drastica printre apropiati si colaboratori. Duminica dupa-amiaza te vei simti mai bine, insa nu forta nota.

Pesti
La sfarsitul acestei saptamani vei avea de-a face cu prietenii. Sunt posibile conflicte greu de anticipat si tinut in frau. Unele relatii se pot rupe definitv, insa asa este si bine. Exista persoane in jurul tau care doar pretind ca iti sunt prieteni sau protectori. Debaraseaza-te de cei care iti franeaza drumul vietii si fii mai selectiv in privinta celor pe care ii lasi sa se apropie de sufletul tau. Comunicarea este deficitara, mentalul bulversat, asa incat vorbeste putin.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *