Horoscop

Pentru PEŞTI astăzi nu este o zi bună pentru investiţii financiare

Varsator
Gandul ti-a ramas la o veche iubire si nu reusesti sa treci peste ea. Lucrul acesta iti va provoca probleme serioase in noua relatie care este in pericol sa se destrame. Nici cu familia nu te intelegi prea bine si s-ar putea sa te certi cu o ruda mai in varsta cu care ai opinii diferite.

Pesti
Astazi va fi o zi propice pentru relatia cu persoana iubita, cu care vei intari legaturile si cu care te intelegi de minune. Atentie insa ca nu este o zi buna si pentru investitii, asa ca evita sa faci cumparaturi insemnate.

Berbec
Ti se va implini o dorinta secreta pe care o aveai de mult timp si s-ar putea sa faci o noua "victima" pe plan sentimental. Reusesti sa iti pui in ordine treburile de la serviciu si iti ramane timp berechet sa stai sa visezi la noua cucerire.

Taur
Toate se aliniaza exact asa cum ai planuit si asta iti da o satisfactie nemaipomenita. S-ar putea sa intri in posesia unei sume importante de bani si sa primesti o oferta de afacere pe care sa nu ai cum sa o refuzi.

Gemeni
Ai fost atat de cufundat in treburile de serviciu in ultimul timp incat ai cam lasat la o parte viata personala si asta se vede. Incearca sa ii acorzi persoanei iubite mai multa atentie de acum incolo si totul va reveni la normal.

Rac
Astazi vei primi o veste buna si una proasta, asa ca vei fi cumva nesigur de felul in care ar trebui sa te simti. Spre finalul zilei afli ca vestea rea nu este chiar atat de dramatica si te mai inseninezi. S-ar putea sa castigi o suma importanta de bani.

Leu
Dupa problemele de sanatate pe care le-ai avut in ultimul timp o pauza de odihna este binevenita. Vacanta prelungita iti va reface nivelul de energie si iti vei descoperi un nou hobby.

Fecioara
Persoana iubita te tot bate la cap sa faci un lucru cu care nu prea esti de acord si astazi in sfarsit vei ceda. La serviciu esti vazut din ce in ce mai bine de sef, care cu ocazia asta iti va da pe mana mai multe responsabilitati.

Balanta
Astazi va fi o zi foarte lunga pentru tine, mai ales ca s-au adunat treburi la serviciu din perioada vacantei. Fii calm si vei rezolva totul in timp util. Cineva iti va face o propunere de colaborare foarte avantajoasa.

Scorpion
Incarcat inca de bucuria Sarbatorilor, petreci o zi frumoasa si relaxanta alaturi de partenerul de viata. O ruda apropiata iti va face o vizita care te va bucura si s-ar putea sa primesti ceva cadouri care nu au ajuns la tine in timp util.

Sagetator
Ai inceput noul an in forta si azi vei culege roadele efortului depus la serviciu anul trecut. Un proiect la care lucrai de mult se va finaliza si vei primi o multime de laude pentru el. Ai grija pe plan personal pentru ca s-ar putea sa te certi cu persoana iubita.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *