Actualitate

Percheziţii cu cei de la “Fulger” în raionul Anenii Noi: Un om de afaceri italian din Chişinău a fost şantajat de trei indivizi

Gruparea criminală a fost anihilată de către poliţia capitalei în colaborare cu angajaţii Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială "Fulger". Operaţiunea de reţinere a celor trei a avut loc într-o localitate din raionul Anenii Noi. Tineri aveau vârstele cuprinse între 20 şi 27 de ani. Unul din suspecți a fost, anterior, judecat pentru atac tâlhăresc şi răpire de automobile. Mai mult, bărbații reținuți mai sunt suspectaţi de săvârşirea unui şir de infracţiuni grave în raionul Anenii Noi, cum ar fi acte de huliganism, furturi din locuinţe şi atacuri tâlhăreşti.

În urma percheziţiilor, la domiciliile indivizilor, poliţiştii au depistat şi ridicat muniţii, un pistol şi o armă cu ţeava lisă, toate păstrate illegal.

Fiind audiaţi de către ofiţerul de urmărire penală, bănuiţii şi-au recunoscut în detalii acţiunile criminale. Pe acest caz a fost intentat un dosar penal. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei trei riscă până la şapte ani de închisoare.

sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *