Horoscop

Peştii astăzi au o zi bună făcând treburile casnice

Sambata pana in pranz ai de-a face cu probleme financiare. Esti nemultumit de veniturile obtinute intr-un loc de munca, insa tot ce se petrece in acest segment de viata sunt consecintele unor tipare comportamentale gresite, vechi, de care ar trebui sa te debarasezi cat mai repede. Ai grija de bugetul tau si evita speculatiile, investitiile si imprumuturile. Duminica se anunta intalniri si conversatii deosebite cu persoane dragi. S-ar putea ca din partea femeilor sa intampini neplaceri, reprosuri mai mult sau mai putin fondate, de aceea vorbeste putin si nu raspunde provocarilor. Astrele te sfatuiesc sa pleci mai des in calatorii de agrement.

Taur

Weekendul acesta incepe cu forfota, dorinta de implicare in tot si toate, dar mai bine te-ai rezuma doar la treburile strict personale. Sambata este potrivita pentru un tratament cosmetic, o sedinta de masaj sau de exercitii fizice usoare. Undeva in sufletul tau sunt temeri legate de propria-ti persoana, de sanatatea ta sau de relatiile cu ceilalti, insa totul depinde de cum te raportezi la acestea. Duminica apare tendinta si dorinta de cumparaturi. Se pare ca esti in plin castig financiar de la un loc de munca, dar atentie ca ceva nedefint se ascunde in spatele acestor bani sau bunuri ce vin spre tine. Fii prudent, cheltuie cu masura si mai ales nu accepta orice de la persoane putin cunoscute.

Gemeni

Sambata ar trebui sa stai doar cu tine, departe de iuresul vietii cotidiene. Sunt momente bune pentru introspectie, meditatie in locuri sfinte si pentru odihna. Sunt posibile neplaceri legate de sanatatea gatului si secundar de aparatul uro-genital, insa cele mai indicate remedii sunt cele naturiste. Duminica te vei simti mai bine, revenind cu placere in mijlocul celorlalti. Complicate sunt relatiile sentimentale, cele cu copiii si cele cu prietenii. Ar fi bine sa faci o selectie drastica a tuturor apropiatilor. Evita discutiile contradictorii, implicarea in problemele altora si divulgarea planurilor tale de viitor.

Rac

Sfarsitul acestei saptamani este potrivit rezolvarii unor situatii conflictuale legate de prieteni sau protectori. Sunt momente pasagere, dar acorda-le atentie si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate. Lasa emotivitatea deoparte. Duminica ar fi indicat sa te odihnesti, pentru ca s-a acumulat multa oboseala. Sanatatea aparatului respirator este deficitara si retine ca exista probleme ascunse greu de diagnosticat si remediat. Plimba-te mai mult in aer liber, departe de aglomeratii si in locuri incarcate de energie proaspata. Itele ascunse ale unor conflicte din zona muncii ti se pot descoperi si rezolva acum mult mai usor.

Leu

Sambata vor continua preocuparile legate de domeniul profesional si de imaginea ta in ochii celorlalti. Sunt posibile neplaceri si reprosuri din partea sefilor sau a autoritatilor, de aceea fii prudent. Duminica este favorabila iesirilor cu prietenii. Atentie la relatiile cu femeile, deoarece se pot petrece rasturnari de situatie greu de prevazut si remediat. Traversam o perioada buna pentru a lega noi prietenii sau pentru a-ti atrage un protector important pe termen lung. Evita implicarea in problemele celorlalti si divulgarea planurilor tale de viitor. Sanatatea ramane vulnerabila pe segmentele aparatului digestiv si osos.

Fecioara

Finalul acestei saptamani il poti petrece rafinandu-ti sufletul cu o piesa de teatru, un film bun sau participa la intalniri pe teme spirituale. Sunt momente favorabile largirii orizontului cunoasterii, iesirii in lume si relatiilor cu persoane sus-puse. Paleta de evenimente sociale la care poti fi invitat este foarte larga si cu bataie lunga. Onoreaza invitatiile, fii deschis catre ceilalti si bucura-te de tot ce te inconjoara. Atentie ca mentalul va intra intr-un con de umbra si de aici gandirea si comunicarea vor fi viciate. Asculta mai mult si vorbeste strictul necesar. Evita promisiunile sau semnarea documentelor importante.

Balanta

Banii si implicatiile lor iti vor da de gandit la sfarsitul acestei saptamani. In special esti preocupat de avutul celorlalti, de datoriile neonorate sau, functie de caz, vei avea de-a face cu mostenirile. Recomandabil este sa iti achiti la timp facturile, sa iti verifici in permanenta bugetul si sa eviti cheltuielile nefondate. Duminica sunt posibile vesti din strainatate sau iti poti planifica o calatorie peste mari si tari. Drumurile pe care le realizezi in aceasta perioada sunt importante si iti vor aduce relatii noi sau posibilitati de a studia si lucra in strainatate. Atentie la relatiile cu femeile in aceasta perioada!

Scorpion

Relatia cu partenerul de viata se afla in lumina reflectoarelor in acest weekend. Exista conflicte vechi in acest segment de viata, iar din cand in cand acestea izbucnesc destul de zgomotos. Pot intra in discutie si partenerii de afaceri, colaborarile si proiectele comune cu altii. Retine ce ti se reproseaza, alcatuieste planuri noi in acest sens, dar lasa deciziile pentru o alta perioada. Duminica atentia iti va fi atrasa de bani, bunuri si investitii. Te afli intr-o perioada in care se pare ca primesti cadouri importante, sume consistente de bani sau poti primi propuneri de asocieri in afaceri. La capitolul financiar, deocamdata se evidentiaza ceva neplaceri din partea femeilor.

Sagetator

Sambata se anunta activitate intensa. Ori iti continui treburile de la serviciu, ori acasa te apuci sa rastorni totul pentru aranjamente noi. Relatiile colegiale sunt conflictuale, iar sefii sunt plecati de mult in vacanta. Ocupa-te doar de indatoririle tale. Sanatatea este afectata, insa evita in aceste zile consultatiile, analizele medicale sau interventiile chirurgicale. Temperanta, odihna, plimbarile in aer liber si somnul te pot ajuta excelent. Duminica intervin aspecte parteneriale legate de viata in doi sau de activitatile comune cu altii. Explicatiile, tonurile ridicate, insa si lamuririle importante vor fi la ordinea zilei. Colaborarile si proiectele comune cu altii pot lua intorsaturi neprevazute.

Capricorn

Daca sambata ai chef de distractii, intalniri amoroase sau aventuri, duminica va trebui sa te ocupi strict de sanatatea ta sau functie de caz, de indatoririle de la serviciu. Relatia cu persoana iubita este tensionata si foarte usor se poate ajunge la separari definitive. Pentru altii pot aparea probleme legate de copii. Duminica, organismul tau este obosit, resimtindu-se cel mai mult la nivelul aparatului respirator si al ficatului. Ocupa-te mai mult de sanatatea ta, insa nu exagera cu analizele medicale, tratamentele alopate sau dialogurile medicale. Pe de alta parte, la serviciu ai multe si marunte de facut, dar abordeaza-le in ordinea prioritatilor.

Varsator

Sambata ai spor la treburile gospodaresti. Este nevoie sa te ocupi atent de casa, gradina unde este cazul sau de reparatii ce nu suporta amanare. Relatiile cu membrii familiei sunt disonante, de aceea fii prudent. Nostalgia copilariei iti poate da batai de cap, asa incat bine ar fi sa ii aduni pe cei dragi la o mica agapa. Duminica se anunta distractii si chef de amor. Veselia este la cote inalte, insa de retinut ca cei din jurul tau nu privesc cu ochi buni efervescenta ta. Tempereaza-ti starile si tine cont si de cei din preajma ta. Pe de alta parte orienteaza-ti eforturile catre un hobby.

Pesti

Weekendul acesta este favorabil intalnirilor cu rudele si treburilor gospodaresti. Vin catre tine informatii mai mult sau mai putin placute legate de cei dragi, insa nu baga in seama chiar totul. Exista si adevaruri in ce ti se spune, dar daca te detasezi de problemele celorlalti vei resusi sa ramai obiectiv. Conflictele pot lua intorsaturi greu de estimat, de aceea fii prudent. Cel mai mare spor il ai in treburile casnice. Sunt bine sustinute curateniile generale, reparatiile curente, amenajarea gradinii si achizitionarea bunurilor imobiliare. Atentie la sfaturile si doleantele membrilor familiei!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *