Horoscop

Peştii astăzi trebuie să dea dovadă de răbdare

RAC – Poate ar trebui sa va bazati pe fortele proprii, ca acele persoane tinere care au zis ca va ajuta se eschiveaza ori poate lipsesc motivat – si trebuie sa va descurcati singuri.

LEU – Se profileaza o reusita in plan profesional cu toate ca o sa va fie greu sa pastrati ritmul, sa faceti fata exigentelor sefilor si chiar ale colegilor.

FECIOARA – O sa va straduiti sa treceti toate detaliile – obligatorii – intr-o cerere adresata unui ministru sau unui decan sa legalizati o situatie.

BALANTA – Intrati la cheltuiala poate pentru ca n-ati platit rate, facturi si s-or fi adunat sau veti cumpara niste lucruri pentru casa.

SCORPION – Poate ca n-o sa dati peste cei mai sociabili functionari publici, secretare, dar nu va lasati pagubasi, mergeti mai departe cu cererile, cu insistentele sa primiti ce ati cerut.

SAGETATOR – O sa fie mai mult de lucru la serviciu, la scoala- oti fi aproape de finish, presiunile sunt mari, dar nu-i problema ca o sa va descurcati.

CAPRICORN – Se vor lua niste decizii la nivel de conducere si trebuie sa fiti si voi pe faza – ca poate vi se da voie sa negociati – sa va convina si voua.

VARSATOR – O zi amestecata pentru voi, o sa va incante faptul ca primiti ceva in dar, insa o veste ca apar cheltuieli suplimentare o sa va cam intristeze.

PESTI – Se poate sa dati de o persoana tanara, fara experienta, care sa va poarte pe drumuri pana sa obtineti actul de care aveti nevoie- trebuie sa aveti rabdare.

BERBEC – O sa scoateti niste bani din buzunar c-o fi ziua cuiva de nastere sau poate-i dati cu imprumut – apar din senin niste urgente – atat la voi cat si la ceilalti.

TAUR – Provocari azi – vi se cere mai mult decat puteti face, dar efortul nu va fi in zadar – se contureaza atat bani, cat si prestigiu – mobilizati-va atunci.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *