Timpul.md

Actualitate 2 August 2019 | 11:49

PL: Adrian Talmaci primește porunci direct de la Parlament, pe care le execută în favoarea socialiștilor

Socialiștii, fiind tolerați la nivel central de cei din blocul ACUM, îi fac "planiorci" primarului interimar de Chișinău, Adrian Talmaci. Îl invită în clădirea Parlamentului, de unde îi dau porunci ca pe vremuri, ce să facă și ce să nu facă, asta se întâmplă în prezența deputaților Ceban, Slusari, Grosu. Nu mai contează autonomia locală și nici legea, prin abuz hotărăsc totul, inclusiv numirile care au avut loc pe la preturile de sector și despre care Talmaci a aflat chiar în aceste planiorci abuzive, deși el pune semnătura pe respectivele numiri de cadre. 

Tovarășii din parlament nu se opresc aici, merg mai departe și blochează activitatea consiliului municipal, iar în lipsa CMC, impun primarul interimar să împartă banii și să facă modificări la bugetul municipal fără aprobarea consiliului, dar direct prin semnătura lui Talmaci. Astfel, înainte de alegeri încearcă să direcționeze puținii bani din caznaua municipală acolo unde sunt interesele socialiștilor și celor de la ACUM, în mod abuziv și netransparent.

Înțelegem tactica socialiștilor care a fost din totdeauna una murdară și toxică pentru societate, dar nu înțelegem de ce, cei din ACUM sunt complici la asemenea abuzuri?

La nivel central au o alianță, dar la nivel local de ce tolerează asemenea fapte de imixtiune și abuz?

Ce au ei de câștigat din asta, decât să le facă jocul socialiștilor?

Oare nu înțeleg că prin asemenea fapte, deziluzionează și mai mult electoratul înainte de locale?

Acestea sunt schimbările promise, să joace după cum, cântă socialiștii și să le dea încă înainte de alegeri Chișinăul pe mâna socialiștilor?

PL condamnă asemenea jocuri murdare, cerem convocarea ședinței CMC și anularea tuturor abuzurilor comise în primăria mun. Chișinău!

Sursa: PL

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus