Ultima oră

Plahotniuc ridiculizeaza “jurământul” lui Tkaciuk”

Iata ce scrie Plahotniuc pe blogul sau: " Am citit undeva ca “eminenta rosie” a PCRM jura solemn, pe blogul sau, ca va face totul ca PD sa dispara. Pana acum am vazut ca “eminenta” face totul pentru ca PCRM sa dispara. Deci amenintarile lui pline de elemente “democratice” nu fac decat sa arate inca o data in ce hal de disperare a ajuns si care este scopul real al dorintei PCRM de a reveni la guvernare, acela de a elimina partidele democratice de pe scena politica."

Liderul democrat mai precizeaza ca lasa la judecata membrilor si simpatizantilor PDM sa dea o apreciere amenintarilor comunistului Mark Tkaciuk.

Reamintim ca reactia agresiva a reprezentantului PCRM a fost determinata de un articol aparut in presa, in care se scria ca Mark Tkaciuk ar fi primit o "palma" din partea lui Vladimir Voronin prin faptul ca acesta din urma nici macar nu s-a prezentat la sedinta extrordinara a Parlamentului, convocata chiar de PCRM. In ultima perioada circula tot mai multe zvonuri ca Mark Tkaciuk ar fi cazut in dizgratia liderului PCRM, dupa ce a inregistrat esec dupa esec, incepand cu revolutia de catifea si terminand cu nenumaratele motiuni de cenzura si convocari de sedinte extrordinare ale Parlamentului, toate soldate fara nici un rezultat, actiuni care au generat mai multe ironii la adresa comunistilor din partea liderilor partidelor democratice.
 
sursa: hotnews.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *