Timpul.md

Actualitate 20 Mai 2020 | 06:09

Platforma digitală WINET va promova comerțul și inovația în industria vinului din Moldova, România și Bulgaria

 Proiectul transfrontalier „WINET – Comerț și Inovație în Industria Vinului”, lansat în august 2019 și care vizează câteva zeci de companii vinicole din regiunea Bazinului Mării Negre – Republica Moldova, România și Bulgaria, va ajunge în această lună la o nouă etapă de implementare. 

 Unul dintre cele mai importante obiective ale WINET este lansarea unei platforme IT online, la sfârșitul lunii mai, care va avea drept scop nu doar promovarea sectorului vinicol din cele trei țări, dar și lansarea componentei de e-trade, ce va permite comercializarea produselor vinicole online și la nivel global. Platforma va mai conține și rute interactive, ce vor permite sporirea turismul vinicol, prin integrarea unor circuite și hărți turistice interactive, cu posibilitatea de extindere a acestora.

Potrivit membrilor care au aderat deja la proiect, platforma digitală WINET le va aduce mai multă vizibilitate și numeroase oportunități în comerțul transfrontalier. Mai mult, câțiva dintre actualii membri ai platformei spun că își doresc să valorifice și ocaziile de a face networking cu potențialii parteneri, în cadrul evenimentor tematice planificate în cadrul proiectului. Iată câteva dintre motivele care au impulsionat câteva vinării din Republica Moldova să devină membre ale proiectului WINET.Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus