Timpul.md

Moldova 1 August 2019 | 07:29

Platon îl laudă pe Dodon: A jucat EXCELENT

Fostul deputat, omul de afaceri Veaceslav Platon consideră că președintele Igor Dodon și-a jucat bine rolul atunci când a fost la negocieri cu liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, pentru a forma o eventuală coaliție de guvernare. Potrivit lui, șeful statului ar fi pregătit un scenariu împreună cu reprezentanți ai Federației Ruse pentru a putea crea ulterior o majoritate cu blocul ACUM.

„Igor Dodon comunică cu Vladimir Putin (n.r. președintele Federației Ruse) și este non-sens să meargă „на побегушках” la Plahotniuc. Tu comunici cu unul dintre conducătorii lumii, iar pe de altă parte, mergi „на побегушках” la Plahotniuc – așa ceva nu poate să se întâmple. Adică, dacă o asemenea istorie există, ea foarte repede se distruge, este de scurtă durată, ceea ce Plahotniuc n-a înțeles”, a declarat Veaceslav Platon într-un interviu exclusiv, din penitenciar, pentru TV8.

În opinia lui, Dodon și-a jucat excelent acest rol. „Eu am văzut acele înregistrări și se vede că el juca și a jucat așa cum trebuia să joc eu, dar eu n-am reușit, de aceea stau aici”, a menționat deținutul.

Amintim că în spațiul public au apărut imagini video în care apare Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov și negociau formarea unei coaliții de guvernare între socialiști și democrați. Ulterior, și președintele a menționat că acesta a jucat un rol în toată această poveste.

http://tv8.md/ 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus