Timpul.md

Actualitate 4 Iunie 2018 | 15:24

PLDM despre victoria lui Năstase: „Ne așteaptă o muncă titanică pentru a reclădi cu grijă tot ce a fost demolat de politicienii imorali și iresponsabili”

Victoria lui Andrei Năstase în alegerile pentru funcția de primar al Chișinăului este începutul unui nou ciclu politic, care trebuie administrat cu mare grijă. „Avem obligația de a reda cetățenilor statul cu toate instituțiile sale” – este comentariul Partidului Liberal Democrat, exprimat într-un comunicat de presă al formațiunii, citat de IPN.

PLDM, care l-a susținut și a făcut campanie pentru Andrei Năstase, spune că împreună au de reconstruit un sistem care geme de corupție și criminalitate. „Ne așteaptă o muncă titanică pentru a reclădi cu grijă tot ce a fost demolat de politicienii imorali și iresponsabili”, se spune în comunicat.

Formațiunea se declară onorată că a putut să pună umărul la victoria dreptei politice din Republica Moldova. Alături de Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate, a făcut dovada solidarități excepționale în sânul familiei popularilor europeni. „Suntem împreună arhitecții unei noi speranțe. Avem certitudinea că acesta este începutul unei victorii care ne așteaptă în viitor. Istoria ne pregătește o nouă șansă”, se menționează în comunicatul PLDM.

Potrivit liberal-democraților, municipiul Chișinău este nu doar capitala Republicii Moldova, este orașul care a redat oamenilor libertatea după ani de totalitarism comunist. Din inima capitalei va porni și procesul de scoatere a țării din mâna oligarhilor și hoților de miliarde, se mai spune în comunicatul de presă remis de PLDM.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus