Sport

Poli Timisoara trece pe primul loc

Echipa Rapid Bucuresti a invins la finele saptamanii trecute, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formatia Politehnica Timisoara, in primul meci al etapei a XX-a din Liga I a Romaniei. La Rapid au jucat Dacian Varga si Tiberiu Balan, jucatori ce au fost imprumutati pana la finalul sezonului de la Sportul Studentesc, transferul acestora fiind anuntat in cursul zilei de marti, 2 martie.

Dupa disputarea partidei, insa, presedintele Timisoarei, Marian Iancu, a prezentat, ulterior, acte oficiale Ligii Profesioniste de Fotbal in care se arata ca jucatorii Dacian Varga si Tiberiu Balan nu aveau drept de joc pentru Rapid in partida cu echipa banateana, astfel ca rapidistii pot pierde la masa verde intalnirea de vineri.

De cealalta parte, actionarul majoritar al clubului Rapid, George Copos, a declarat, la Sport.ro, ca transferurile celor doi jucatori au fost efectuate regulamentar. "Ce a adus Iancu nu este in conformitate cu legile LPF. Cu tot respectul pe care il port Timisoarei, va asigur ca aceste doua transferuri au fost facute in conformitate cu regulamentele Federatiei Romane de Fotbal, LPF si FIFA".

Comisia de Disciplina a LPF a amanat, miercuri, luarea unei decizii in cazul contestatiei depuse de Poli Timisoara pe marginea acestui caz, a declarat Ion Neagu, presedintele comisiei. Initial au existat zvonuri ca timisorenii au castigat la masa verde.

"In legatura cu contestatia depusa de Poli Timisoara privind dreptul de joc al fotbalistilor vizati, Comisia de Disciplina a suspendat solutionarea, cel mai probabil pana saptamana viitoare, pana la primirea unui punct de vedere din partea Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor privind dreptul de joc si a exercitarii dreptului de joc al celor doi fotbalisti", a declarat oficialul de la LPF.

Dupa onlinesport.ro

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *